Μέγαρο αξίας 32 εκατομμυρίων λιρών στο Λονδίνο έχει ακόμα και περιστρεφόμενη βάση έτσι ώστε να μην χρειαστεί να βάλετε όπισθεν ποτέ!

PIC BY MERCURY PRESS (PICTURED: THE TURNTABLE GARAGE) This incredible £32 million mansion is so luxurious it even comes with a turntable in the garage - so you'll never have to reverse your car again. The plush pad is situated in a private gated and security protected enclave off Winnington Road, in Hampstead Garden Suburb, London. The Halcyon is a stunning contemporary double-fronted family house featuring a private sweeping driveway and set within extensive grounds. SEE MERCURY COPY

Για κάποιους οδηγούς η σκέψη του να πρέπει να παρκάρουν με την όπισθεν σε ένα στενό χώρο τους γεμίζει τρόμο.

Όμως αυτό δεν απασχολεί τους ιδιοκτήτες αυτού του μεγάρου αξίας 32 εκατομμυρίων λιρών η οποία μόλις βγήκε στην αγορά. Είναι τόσο κομψό που διαθέτει περιστρεφόμενη βάση στο γκαράζ το οποίο και σημαίνει ότι αυτοί που μένουν εκεί δε χρειάζεται να ανησυχούν για το πώς θα γυρίσουν το αυτοκίνητό τους.

Η μοντέρνα αυτή κατοικία των εφτά δωματίων βρίσκεται σε περιφραγμένη περιοχή μακριά από τον Winnington Road, στο προάστιο Hampstead Garden του Λονδίνου.

Περιλαμβάνει εσωτερική πισίνα, συγκρότημα αναψυχής και μια υπερσύγχρονη αίθουσα σινεμά 10 θέσεων. Στο χώρο της πισίνας υπάρχει σπα, χαμάμ, σάουνα και γυμναστήριο, καθώς και αποδυτήρια για άντρες και γυναίκες.

Η Halcyon επίσης προσφέρει οικίες για το προσωπικό και χώρο πάρκινγκ για 6 αυτοκίνητα – τα οποία μπορούν να γυρίσουν πάνω στην περιστρεφόμενη βάση ώστε να βγουν έξω με το μπροστινό μέρος αντί με την όπισθεν.

Ο Frank Townsend, από το μεσιτικό γραφείο Savills, είπε: «Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα σπίτια που βρίσκονται στην αγορά αυτή τη στιγμή στο είδος του.»

«Σπάνιο είναι μια λέξη που χρησιμοποιείται πολύ, και όχι πάντα με το σωστό τρόπο, αλλά αυτό το σπίτι σε τόσα πολλά σημεία είναι απόλυτα εκτός συναγωνισμού».

Κομψό: Αυτή είναι η περιστρεφόμενη βάση στο γκαράζ του μεγάρου αξίας 32 εκατομμυρίων λιρών το οποίο και σημαίνει ότι αυτοί που μένουν εκεί δε χρειάζεται να ανησυχούν για το πώς θα γυρίσουν το αυτοκίνητό τους.
Στην αγορά: η πολυτελής οικία εφτά δωματίων βρίσκεται σε περιφραγμένη περιοχή μακριά από τον Winnington Road, στο προάστιο Hampstead Garden του Λονδίνου.
Χαλάρωση: Περιλαμβάνει εσωτερική πισίνα (στην εικόνα), γυμναστήριο, χαμάμ,
Αυτό είναι ένα από τα 7 υπνοδωμάτια της έπαυλης. Η Halcyon προσφέρει επίσης δωμάτια για το προσωπικό και χώρο πάρκινγκ για 6 αυτοκίνητα.
Είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα σπίτια του είδους του που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο προς πώληση.
Ανάμεσα στα πολλά δωμάτια της έπαυλης υπάρχει τραπεζαρία με ξύλινο πάτωμα και μεγάλο τραπέζι για τους καλεσμένους.
Ετοιμοι για γυμναστική? Υπάρχει γυμναστήριο και σπα, αποδυτήρια αντρών και γυναικών όπως και επίσης εσωτερική πισίνα.
Εδώ βλέπετε άλλη μία από τις κρεβατοκάμαρες. Η έπαυλη των £32 εκατομμυρίων έχει μόλις βγει στην αγορά.
Η απόλυτη χαλάρωση: Εδώ βλέπετε ένα από τα μπάνια της έπαυλης
Στην έπαυλη υπάρχει και ολοκληρωμένο γυμναστήριο με μεγάλη γκάμα από όργανα για αυτούς που τους αρέσει η άσκηση.
 “Το ‘σπάνια’ είναι μια λέξη χρησιμοποιημένη πολύ συχνά, όχι πάντα σωστά, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ταιριάζει απίστευτα.”

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση