Παππούς Χτίζει Σταα Εγγόνια Του Δεντρόσπιτο 12 Μέτρων με Ηλεκτρικό Ρεύμα, Τρεις Ορόφους, Σκάλα, Μπαλκόνι Ακόμα Και Τσουλήθρα!

Παππούς χτίζει δεντρόσπιτο σπίτι όνειρο για τα εγγόνια του

Ένας παππούς από την Μασαχουσέτη έχτισε ένα ονειρικό σπίτι για τα δύο εγγόνια του… ανάμεσα σε τέσσερα πλατάνια.

Ο Jay Hewitt έχτισε το ύψους 12 μέτρων, τριώροφο δεντρόσπιτο πίσω από το σπίτι του στο Attleboro κατά τη διάρκεια δύο ετών, χρησιμοποιώντας τα απορρίμματα που έπαιρνε από οικοδομές και υλικά που αγόρασε.

Εγκατέστησε μία πλήρη σκάλα, ένα μεγάλο μπαλκόνι, ηλεκτρικό ρεύμα, ένα παράθυρο που βλέπει στον κόλπο, σύστημα εξαερισμού, σοφίτα, ένα μεγάλο οικογενειακό δωμάτιο και σπειροειδή τσουλήθρα στο δεντρόσπιτο.

Πότε γεννήθηκε η ιδέα

Ο Hewitt που πήρε την ιδέα από τον γιο του πριν καν γεννηθούν η τεσσάρων χρονών εγγονή του και ο έξι ετών εγγονός του, σχεδιάζει να τελειώσει το εσωτερικό του σπιτιού σύντομα, αναφέρει η Sun Chronicle.

Δήλωσε: «Εκείνη την εποχή, είχα πει ότι θα χτίσω το καλύτερο δεντρόσπιτο που θα είχε ένα παιδί.»

«Είχα ένα δεντρόσπιτο, όταν ήμουν παιδί, αλλά ήταν βασικά ένα μικρό δεντρόσπιτο από φύλλα κόντρα πλακέ. Ποτέ δεν ονειρεύτηκα ότι ένα δεντρόσπιτο θα μπορούσε να γίνει έτσι.»

Οι πολυτέλειες στο σπίτι αυξάνονται με την αίσθηση των κορμών δέντρων και κλαδιών που εκτείνονται μέσα στο σπίτι και μέσα από τους τοίχους στο μπαλκόνι.

Ο Hewitt και η σύζυγός του, σχεδιάζουν να πωλήσουν το σπίτι τους, συμπεριλαμβανόμενου και του δεντρόσπιτου. Βέβαια, έχει ορκιστεί να συνεχίσει την επέκταση του δεντρόσπιτου, αν το ακίνητο δεν πωληθεί. Σκέφτεται, επίσης, το ενδεχόμενο να κατασκευάσει μια άλλη οικοδομή στα δέντρα που θα συνδέεται με την κύρια κατοικία μέσω μιας γέφυρας από σχοινί.

Εκτός του ότι είναι ένα σπίτι για τα εγγόνια του, το δεντρόσπιτο επίσης χρησιμοποιείται ως χώρος για την οικογένεια Hewitt. Απολαμβάνουν τα καλοκαιρινά γεύματα ή δραστηριότητες φιλοξενίας για τους επισκέπτες και τα μέλη της οικογένειας.

Ο Hewitt σκέφτεται την προοπτική της δημιουργίας ενός θερέτρου με δεντρόσπιτα δίπλα στην λίμνη στο Νιου Χαμσάιρ. Οι επισκέπτες θα πληρώνουν για να μένουν σε επιπλωμένα δεντρόσπιτα κοντά στην παραλία. Λέει: «Θα ήταν μοναδικό.»

Για να εμπνευστεί, ο Hewitt παρακολουθεί την εκπομπή Treehouse Masters στο Animal Planet. Μελετά τον τρόπο που ο παρουσιαστής Πιτ Νέλσον χτίζει πολυτελή δεντρόσπιτα για ενήλικες που κοστίζουν μέχρι και $ 80.000. Ο Hewitt έχει δει κάθε επεισόδιο του σόου.

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση