Μετέτρεψε μια καλύβα του 1940 σε αυτό το απίστευτο μικρό σπιτάκι. Το εσωτερικό του θα σας μαγέψει!

Δεν ξέρω για σας, αλλά έχω τρέλα με όλα τα vintage πράγματα! Μου αρέσει πολύ το κλασσικό, είτε είναι ένα φόρεμα του ’50, είτε ένα παλιό αντικείμενο, είτε μια παλιά συνταγή μαγειρικής.

Στην ουσία, αυτή η απίστευτη οικογένεια έχει κάνει το όνειρό μου πραγματικότητα – ζώντας κανονικά στην δεκαετία του ’40. Μακάρι να μπορούσα να κάνω και εγώ το ίδιο με το σπίτι μου!

Για αυτό, όταν είδα αυτό το γλυκό σπιτάκι, ήξερα ότι έπρεπε οπωσδήποτε να ρίξω μια ματιά!

Η σχεδιαστής του, Sarah Phipps το ερωτεύτηκε από την αρχή παρά την αρχική του κατάσταση. “Ακόμα και όταν είχε τα χάλια του, πάντα οραματιζόμουν την τελική του κατάσταση,” λέει χαρακτηριστικά.

Ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα στην ανακαίνιση, η Sarah μεταμόρφωσε ολοκληρωτικά την καλύβα σε ένα πραγματικό κλασσικό παραμύθι. Διατηρώντας κάποια από τα αρχικά στοιχεία του σπιτιού και προσθέτοντας και το προσωπικό της στυλ, η Sarah δημιούργησε αυτό το αξιολάτρευτο σπιτάκι και σας προσκαλεί!

H κουζίνα της είναι το ιδανικό μέρος για να μαγειρέψετε. Με κλασσικά στοιχεία, κλασσικό νεροχύτη και το συνδυασμό χρωμάτων που πετυχαίνει, δημιουργεί μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα.Είναι προσεγμένο στην λεπτομέρεια. Με πολύ όμορφα σχέδια στους τοίχους και χρωματιστές πινελιές παντού.Αυτή η πανέμορφη σόμπα δίνει στο χώρο μία αίσθηση ζεστασιάς, τιμώντας πάντα το vintage.Αυτό το κλασσικό γραφείο με αυτή τη λάμπα θα ήταν το ιδανικό γραφείο ενός συγγραφέα!Το υπνοδωμάτιο αυτό είναι το τέλειο σημείο για να χαλαρώσει κανείς και να πιει μια γουλιά ζεστό τσάι.Τέλος, μία ματιά από έξω μας δίνει την πλήρη εικόνα: ένα γοητευτικό σπιτάκι με το δικό του στυλ που προσφέρει όλες τις ανέσεις που μπορεί κανείς να χρειαστεί.Θα μένατε σε αυτό το αξιολάτρευτο σπιτάκι του 1940; Αφήστε το σχόλιό σας παρακάτω.

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση