Κομψό και minimal: Vintage έπιπλα και ο μικρός πίνακας πορτρέτο του Σπύρου Παπαδόπουλου

Είναι γνωστό πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος, περνάει αρκετό χρόνο στο θέατρο κι όπως είναι φυσικό, όταν επιστρέφει σπίτι του, θέλει να έχει το χρόνο του και να χαλαρώνει για να ξεκουράζεται.

Είναι από τους άνδρες, που προσέχουν το χώρο τους, να είναι τακτοποιημένοι, άνετοι και λειτουργικοί.

Το μοντέρνο σπίτι του ηθοποιού

Παρ’ όλα αυτά δεν έχει αφήσει στην άκρη καθόλου το αισθητικό κομμάτι της υπόθεσης αφού για να είναι ένας χώρος ευχάριστος και χαλαρωτικός, πρέπει και να διαθέτει την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Γι’ αυτό και κάθε χώρο στο σαλόνι και την τραπεζαρία είναι τακτοποιημένος και προσεγμένος στην κάθε λεπτομέρεια.

Μία μαύρη δερμάτινη μπερζέρα είναι η αγαπημένη γωνία του Σπύρου Παπαδόπουλου όπου και χαλαρώνει ο ίδιος διαβάζοντας ένα βιβλίο. Άλλωστε, η vintage βιβλιοθήκη του που δεσπόζει στον χώρο, είναι άκρως ενημερωμένη με έργα αγαπημένων του συγγραφέων που διαβάζει και ξαναδιαβάζει όταν θέλει να ξεφύγει μέσα από τις σελίδες κάποιου βιβλίου τους.

Στη βιβλιοθήκη, το βλέμμα μονοπωλεί και ο μικρός πίνακας πορτρέτο του Σπύρου Παπαδόπουλου που ομολογουμένως είναι πολύ επιτυχημένο.

Ένας άλλος αγαπημένος χώρος του σπιτιού για τον ηθοποιό είναι ο καναπές σε γήινα χρώματα όπου του αρέσει να αράζει είτε μόνος γρατζουνώντας το μπουζούκι του είτε με φίλους, απολαμβάνοντας όμορφα βράδια.

Δείτε φωτογραφίες:

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση