Με μια ματιά μοιάζει με ένα Φυσιολογικό Δωμάτιο. Μόλις όμως ο τοίχος αρχίσει να κινείται…

Η ΙΚΕΑ έχει γίνει βασικό είδος ανάγκης για όσους ζουν σε περιορισμένους χώρους ειδικά στις αστικές περιοχές.

Αν σας αρέσει λοιπόν τη ζωή της μεγαλούπολης, πρέπει να δεχθείτε και τις περιορισμένες επιλογές στέγασης που υπάρχουν στις πολυκατοικίες των πόλεων.

Ευτυχώς η ΙΚΕΑ ανέλαβε να λύσει αυτό το πρόβλημα, και σύμφωνα με το περιοδικό Wall Street Journal, αναφέρεται ότι όχι μόνο το παρόν διάστημα αλλά τα τελευταία 2 χρόνια η ΙΚΕΑ κάνει δοκιμές σε κινητούς τοίχους σε διαμερίσματα στο Malmö της Σουηδίας.

Στη μελέτη ένας πατέρας ανέφερε ότι ο συκεκριμένος σχεδιασμός έκανε το διαμέρισμα να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο από προηγουμένως, καθώς η 20 τετραγωνικών μέτρων γκαρσονιέρα του έγινε φαινομενικά μεγαλύτερη.

Η ΙΚΕΑ δήλωσε ότι το σχέδιο δεν είναι ακόμα έτοιμο για μαζική παραγωγή.

Ιδανικά, θέλουν να βρουν τρόπο για τις οδηγίες εγκατάστασης, και να ολοκληρώσουν τους κανονισμούς ασφαλείας που απαιτούνται.

Ουσιαστικά αυτό θα γίνει με τη χρήση κινούμενων τοίχων, οι οποίοι θα αιωρούνται λιγότερο από δύο εκατοστά από το έδαφος πάνω σε ροδάκια και θα είναι συνδεδεμένοι μόνιμα στους σταθερούς τοίχους του διαμερίσματος. Θα μοιάζει κάτι σαν αυτό …

Αυτό είναι από ένα διαμέρισμα 5-σε-1 στο πάρκο Gramercy στο Μανχάταν το οποίο χρησιμοποιεί ένα παρόμοιο σχέδιο. Εάν ζείτε σε ένα αστικό περιβάλλον ή σε μια γκαρσονιέρα, ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να εκμεταλλευτείτε όλο τον χώρο που μπορείτε.

Έχετέ το κατά νου για όταν η ΙΚΕΑ το κυκλοφορήσει στην αγορά, διότι θα μπορούσε να είναι σωτήριο για σας.

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση