Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας: Το «παλάτι» της Celine Dion που πωλείται για 45,5 εκατομμύρια δολάρια

Η Celine Dion διανύει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, αφού καλείται να συνηθίσει να ζει χωρίς τον πολυαγαπημένο της σύζυγο και σύντροφο ζωής, Rene Angelil, ο οποίος μερικές εβδομάδες πριν έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Σα να μην έφτανε η απώλεια αυτή, μερικές ημέρες αργότερα έχασε και τον αδερφό της από την επάρατη νόσο, με την ίδια να πέφτει σε κατάθλιψη.

Η τραγουδίστρια, θέλοντας να αφήσει πίσω το παρελθόν, προσπαθεί να πουλήσει την υπερπολυτελέστατη βίλα που είχε χτίσει με τον σύζυγό της στη Φλόριντα των ΗΠΑ, φαίνεται όμως πως η τιμή του δεν είναι δέλεαρ για τους ενδιαφερόμενους. Η αρχική τιμή του «Jupiter Island» -όπως είναι γνωστή η συγκεκριμένη κατοικία- ανερχόταν στα 72,5 εκατομμύρια δολάρια, όμως η Celine αναγκάστηκε να την «ρίξει» στα 45,5 εκατομμύρια, μιας και κανένας δεν ήταν πρόθυμος να διαθέσει το αρχικό ποσό.

Η πολυτελής βίλα έχει έκταση 930 τ.μ, και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πέντε υπνοδωμάτια με μπάνια, τέσσερις ξενώνες, δύο κουζίνας, τεράστια σαλόνι, πολύ μεγάλο κήπο με τρεις πισίνες, water park και γήπεδο τένις.

Για να είμαστε ειλικρινείς, τα αξίζει τα χρήματά του και με το παραπάνω… Άραγε θα βρεθεί αγοραστής ή θα αναγκαστεί αν ρίξει κι άλλο το ποσό;

Πηγή: usay.gr

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση