Αυτό το υπόστεγο είχε κατασκευαστεί αρχικά για παιδιά, αλλά θα πάθετε σοκ μόλις δείτε πως ο ιδιοκτήτης του επανασχεδίασε το εσωτερικό του.

Εκτός και άμα ζείτε κάτω από καμιά πέτρα τα τελευταία χρόνια, σίγουρα θα έχετε μυριστεί την μόδα με τα μικροσκοπικά κτήρια. Ολο και περισσότεροι εγκαταλείπουν τα μεγάλα προαστιακά σπίτια τους για να χτίσουν κατοικίες που αξιοποιούν ακόμα και το τελευταίο εκατοστό χώρου. Υπάρχουν πολλά οφέλη στα μικροσκοπικά σπίτια όπως βιωσιμότητα και κινητικότητα, αλλά επίσης και αρκετά μειονεκτήματα. Παρά τον προσεκτικό σχεδιασμό, πολλοί καταλήγουν να νιώθουν κλειστοφοβικοί, με κρεβάτια εκατοστά από το ταβάνι ή τραπέζια κουζίνας που χρησιμοποιούνται και σαν χώροι γραφείου.
Ωστόσο, αυτή η κατοικία της Morristown Buildings έχει εντελώς διαφορετική αίσθηση. Αν και αρχικά σχεδιάστηκε σαν χώρος παιχνιδιού για παιδιά, οι ιδιοκτήτες είχαν μια διαφορετική ιδέα. Αυτό που κανα με το εσωτερικό είναι απλά απίστευτο.

Η 14 x 28 πολυτελές πολυτελής κατασκευή αγοράστηκε για λίγο πάνω από $5,000.

Οχι και άσχημα, αν σκεφτείτε ότι οι ιδιοκτήτες κατάφεραν να χωρέσουν σαυτή την πλήρως λειτουργική κουζίνα, διπλό νεροχύτη.

Πραγματικά, έχει περισσότερο χώρο από τα περισσότερα διαμερίσματα της πόλης! Η πρασινάδα επίσης δίνει μια ωραία έκρηξη ζωής, που δεν αφήνει το δωμάτιο να φαίνεται πολύ μικρό.

Αντιθέτως με πολλά μικροσκοπικά σπίτια, αυτό έχει ξεχωριστό ντουζ, νιπτήρα και τουαλέτα.

Και ένα διπλο κρεβάτι και είναι πράγματι στο επίπεδο του εδάφους!

Είναι λίγο στενάχωρα αλλά το παράθυρο ισορροπεί κάπως τα πράγματα.

Τώρα ήρθε η ώρα να ανεβούμε τις σκάλες. Είναι απίστευτο οτι υπάρχουν δύο επίπεδα σε ένα σπίτι σαν και αυτό.

Δεν είναι μεγάλο το σπίτι, αλλά οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Υπάρχει δωμάτιο για καλεσμένους, για ψυχαγωγία, ρούχα και οτιδήποτε άλλο θέλετε.

Οσον αφορά τα μικροσκοπικά σπίτια πάντως, σε αυτό θα μπορούσαμε σίγουρα να μείνουμε!

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση