6 Μικροσκοπικά σπίτια με μεγάλο στυλ!

Από μέσα αυτές οι έξυπνα σχεδιασμένες κατοικίες δεν φαίνονται και τόσο μικρές.

Εσωτερικό: Delta Shelter
Η καμπίνα 1.000 τετραγωνικών ποδιών στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, που σχεδιάστηκε από τον Olson Kundig, διαθέτει κομψό εσωτερικό ξύλο και ατσάλι.

Εξωτερικό: Delta Shelter
Το εξωτερικό είναι κατασκευασμένο κυρίως από χάλυβα, και η τριώροφη δομή κάθεται σε ένα λεπτοκαμωμένο πλαίσιο 200 x 200-τετραγωνικών ποδιών.

Εσωτερικό: CASEY KEY Bay Guest House
Ενώ η κύρια κατοικία σε αυτό το σπίτι στη Φλόριντα είναι κανονικού μεγέθους, ο ξενώνας, που σχεδιάστηκε από την εταιρεία Sweet Sparkman Architects, είναι μόλις 1.600 τετραγωνικών ποδιών. Επένδυση με φυσικό ξύλο στις γραμμές του εσωτερικού, και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή προσφέρουν γραφική θέα του νερού.

Εξωτερικό: CASEY KEY Bay Guest House
Έξω το σπίτι βρίσκεται ανάμεσα σε δέντρα.

Εσωτερικό: CONTRAST HOUSE
Μπορεί να μη ξεπερνάει τα 11 πόδια σε πλάτος σε ορισμένα σημεία , αλλά αυτό το σπίτι δεν υστερεί σε στυλ. Χτιστά ράφια και ένας κομψός πάγκος κουζίνας κάνει έξυπνη χρήση του μικρού χώρου.

Εξωτερικό: Σπίτι αντίθεσης
Το σπίτι στενεύει στο πίσω μέρος που οδηγεί σε μια μικρή αυλή. Ενώ το σπίτι δεν εκτίθεται σε πολύ φυσικό φως, τα ενσωματωμένα παράθυρα, όπου είναι δυνατόν ενισχύουν τη ροή του ηλιακού φωτός σε όλο το χώρο.

Εσωτερικό: ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ Cape Cod
Μόλις 1.500 τετραγωνικά πόδια αυτό το σπίτι στο Turo, Μασαχουσέτη, είναι ένας δημοφιλής προορισμός το καλοκαίρι. Με εύκαμπτα τοιχώματα, οι εσωτερικοί χώροι μπορούν να μετατραπούν σε ένα μεγάλο, ανοιχτό χώρο ή να χωριστεί σε μικρότερα δωμάτια που να ταιριάζουν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της οικογένειας.

Εξωτερικό: ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ Cape Cod
Ενώ το Turo στο Cape Cod είναι ένας καλοκαιρινός προορισμός, το σπίτι μπορεί να κατοικηθεί όλη την χρονιά. Η βεράντα μπορεί να μεταμορφωθεί σε χωλ εισόδου όταν αρχίσουν τα κρύα

Εσωτερικό: Redaction House
Ενώ έχει ευρύ χώρο σαλονιού, αυτό το σπίτι είναι αρκετά μικρότερο από ένα μέσο αμερικάνικο σπίτι. Το σπίτι χτίστηκε για μια καλλιτέχνη και την οικογένειά της.

Εξωτερικό: Redaction House
Ο σκούρος κέδρος ανάμεσα στα παράθυρα των πάνω ορόφων προσθέτει ένα χρώμα στην πρόσοψη.

Εσωτερικό: Gulf Islands Cabin
Ένα άλλο μικρό σπίτι από τον Olson Kundig, αυτή η καμπίνα στα Νησιά Gulf στον Καναδά είναι ένα ταπεινό σπίτι 191 τετραγωνικών ποδιών. Παρά το ότι έχει μόνο ένα δωμάτιο, υπάρχει άφθονος χώρος για στυλ. Επιφάνειες με απλό φινίρισμα από ξύλο δημιουργούν μία ρουστίκ-μοντέρνα εμφάνιση, και τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν στο φως του ήλιου να μπει.

Εξωτερικό: Gulf Islands Cabin
Μια εξωτερική ντουζιέρα είναι δίπλα στο υπνοδωμάτιο. Το μικροσκοπικό σπίτι φαινομενικά δεν απαιτεί καμία συντήρηση και είναι το τέλειο μέρος για τον λάτρη της φύσης.

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση