6 Φοβίες της Παιδικής σας Ηλικίας και ΤΙ αποκαλύπτουν για την Προσωπικότητά σας καθώς μεγαλώνετε!

Τότε: Κάτι που κρύβεται κάτω από το κρεβάτι σου
Τώρα: Μία άπιστη σύντροφος

Κατά τη διάρκεια της μέρας, ποτέ δεν το σκέφτεσαι, αλλά μόλις μείνεις μόνος σε άδειο κρεβάτι, σε σκοτεινό δωμάτιο, κάτι στο μυαλό σου αλλάζει. Το φαντάζεσαι ή συμβαίνει κάτι τρομερό; Όχι, όχι, δεν είναι απλά η φαντασία σου. Ή είναι; Ή δεν μπορείς να δεις την τρομερή αλήθεια; Κάθε αφελής λεπτομέρεια ξαφνικά έχει νόημα και κακεντρέχεια. Λες στον εαυτό σου ότι θα νιώσεις καλύτερα αν το ελέγξεις μόνος σου, να ψάξεις για στοιχεία ότι δεν είσαι τρελός. Αλλά όσες φορές και να κοιτάξεις, δεν είναι αρκετό.

Τότε: Εξωγήινοι
Τώρα: Η γενιά που ήρθε μετά από σένα

Μπορεί να μην έχουν έρθει από άλλο πλανήτη, αλλά ίσως και να έχουν έρθει. Μιλάνε μια παράξενη γλώσσα που με το ζόρι κατανοείς και περιστασιακά βγάζουν τρομερά κλαψουρίσματα με τσιριχτές φωνές. Φαίνεται ότι καθημερινά υπάρχει ένα ρεπορτάζ ειδήσεων με την παράξενη συμπεριφορά τους. Οτιδήποτε κάνουν, περιβάλλεται με μυστήριο, δημιουργώντας συνεχώς νέα ερωτήματα: Τι θέλουν; Γιατί το κάνουν αυτό; Τι στο καλό; Η προχωρημένη τεχνολογία τους είναι πολύ οικεία. Λένε ότι έρχονται ειρηνικά, αλλά δε τους εμπιστεύεσαι απολύτως. Στη τελική, είδες τον έναν από αυτούς να ξεσπάει βίαια στο σώμα του φίλου σου.

Τότε: Φαντάσματα
Τώρα: Οι δραστηριότητες σου στο Διαδίκτυο από το παρελθόν

Δε μπορείς να τα δεις, αλλά ξέρεις ότι είναι εκεί. Όχι φαντάσματα, δημοσιεύσεις. Όλες οι ανόητες δημοσιεύσεις που έχεις κάνει στο σχολικό μπλογκ, κάθε πονηρό μήνυμα και κάθε αφελής δημοσίευση στο Facebook. Συνεχίζουν να υπάρχουν, αν και πίστευες ότι είχαν εξαφανιστεί πριν από χρόνια. Όταν κάνουν γνωστή την παρουσία τους, είναι άτακτα στην καλύτερα και καταστροφικά στην χειρότερη. Θα σε στοιχειώνουν μέχρι τη μέρα που θα πεθάνεις.

Τότε: Κλόουν
Τώρα: Κοινωνικοποίηση

Όπως οι κλόουν, κάποιος κάπου αποφάσισε ότι οι κοινωνικές εκδηλώσεις είναι διασκεδαστικές, αν και οι περισσότεροι τρομοκρατούνται από αυτές. Αυτό που επρόκειτο να είναι διασκεδαστικό, φαίνεται αντίθετα μυστηριώδες: ένα δωμάτιο γεμάτο με ανησυχητικές απομιμήσεις ανθρώπων με ψεύτικα χαμόγελα και άβολα ρούχα. Περνάνε τον περισσότερο χρόνο τους απελπισμένα να σε κάνουν να γελάσεις ή σου ζητάνε να πάρεις μια κάρτα ή σκουντάνε ο ένας τον άλλον. Στο τέλος της βραδιάς, οι περισσότεροι θα στριμωχτούν σε ένα μικρό ταξί και θα μείνεις με ένα αίσθημα οίκτου και αυτο-απέχθειας.

Τότε: Κινούμενη άμμος
Τώρα: Χρέος πιστωτικής κάρτας

Φυσικά, αν δίνετε σημασία θα βλέπατε τον κίνδυνο μπροστά στο δρόμο σας. Αλλά ποιος έχει χρόνο για αυτό; Ακολουθείτε ένα νέο και γενναίο μονοπάτι στη ζωή σας, και έχετε πιο σημαντικά πράγματα για να ανησυχείτε. Μέχρι που είναι πολύ αργά. Τότε είστε ήδη στα βαθιά και δεν μπορείτε να βγείτε έξω. Σιγά σιγά βυθίζεστε, με την ελπίδα σας να χάνεται σε κάθε στιγμή που περνάει. Και αν κάποιος έρθει και σας βοηθήσει να βγείτε, θα τους χρωστάτε για πάντα.

Τότε: Τεράστιες σαρανταποδαρούσες
Τώρα: Τεράστιες σαρανταποδαρούσες

Χριστέ μου, αυτά τα πράγματα όντως υπάρχουν;;;;

Credit: CollegeHumor

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση