6 Σκίτσα που αποτυπώνουν τέλεια ΤΙ πραγματικά συμβαίνει μέσα στο Μυαλό ενός εσωστρεφή!

Η Liz Fosslien είναι μία ταλαντούχα εικονογράφος και πιστεύει πως οι εσωστρεφείς άνθρωποι συχνά φαίνονται σαν παράξενοι και σιωπηλοί άνθρωποι που σπάνια γελάνε και φαίνεται συνεχώς κάτι να τους απασχολεί. Ωστόσο, στην πραγματικότητα είναι αρκετά εύκολο να καταλάβεις την αιτία που συμπεριφέρονται έτσι. 

Είναι και η ίδια εσωστρεφής και έτσι αποφάσισε να οπτικοποιήσει και να εξηγήσει όλα αυτά τα παράξενα και μπερδεμένα πράγματα που συμβαίνουν μέσα στο μυαλό της. Όπως θα δείτε, παρόλο που οι εσωστρεφείς δεν είναι και οι καλύτεροι για μία συζήτηση, στην πραγματικότητα συνήθως σκέφτονται πολλά πράγματα μαζί.

Σήμερα, είμαστε χαρούμενοι που θα σας βοηθήσουμε να τους καταλάβετε λίγο καλύτερα!

Σίγουρα, οι εσωστρεφείς θέλουν περισσότερο χρόνο για να σκεφτούν κάτι πιο σφαιρικά. Να είστε υπομονετικοί και δεν θα απογοητευτείτε! Εξάλλου, ένας εσωστρεφής άνθρωπος θα θυμάται πώς του φερθήκατε και θα το ξεπληρώσει με ευγένεια.

Είναι στη φύση ενός εσωστρεφή ανθρώπου να ενθουσιάζεται με το περιβάλλον του και το ίδιο εύκολο να χάνει κάθε ενδιαφέρον. Έτσι, δεν είναι κάτι παράξενο να τους δεις να χασμουριούνται σε ένα πάρτι.

Λατρεύουν να διαβάζουν βιβλία ή απλά να καταφεύγουν στον δικό τους εσωτερικό κόσμο. Οπότε μην εκπλαγείτε εάν δείτε τους ανθρώπους αυτούς να περνάνε ένα ‘βαρετό’ απόγευμα στο σπίτι. Για εκείνους, είναι μια πολύ εποικοδομητική ασχολία.

Χάρη στην ικανότητά τους να παραμένουν ατάραχοι σε κάθε κατάσταση, οι εσωστρεφείς είναι πολύ καλοί με τον τζόγο. Είναι αδύνατο να καταλάβεις τι σκέφτονται!

Ένας εσωστρεφής άνθρωπος μπορεί ταυτόχρονα να διαβάζει ένα βιβλίο και να μιλάει σε κάποιον, δίνοντας ισάξια προσοχή και στις δύο ασχολίες.

Ένας εσωστρεφής άνθρωπος μπορεί να είναι σιωπηλός δίπλα σου και ταυτόχρονα να γίνεται ολόκληρη συζήτηση μέσα στο κεφάλι του – απλά όχι μαζί σου. Μην προσβληθείτε – μπορεί να σκέφτεται για την μοίρα του κόσμου ή μία σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρει. Καλύτερα να μην τον ενοχλήσετε.

Credit: brightside.me

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση