5 Σπίτια που αποδεικνύουν πως για να έχεις ένα Πανέμορφο Σπίτι, ΔΕΝ χρειάζεται να έχεις Εκατομμύρια.

Όταν είναι σωστά οργανωμένο, ακόμα και το πιο μέτριο σπίτι μπορεί να γίνει ένας τέλειος χώρος για να ζεις, να δουλεύεις, να μαζεύεσαι με τους φίλους σου, και να περνάς ρομαντικές στιγμές.

Φτιάξε μόνος σου το σπίτι σου!

Ο Tim Eddy και η Hannah Fuller μας δείχνουν ότι είναι δυνατό να χτίσεις ένα χαριτωμένο σπιτάκι χωρίς να ξοδέψεις άπειρα χρήματα. Αγόρασαν 80 στρέμματα γης 15 λεπτά από την πόλη και έχτισαν ένα βιώσιμο σπίτι δύο ορόφων. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Πλήρης μεταμόρφωση

Η Jessica Helgerson και ο Yianni Doulis αγόρασαν ένα μικρό σπίτι που δε φαινόταν και πολύ ωραίο. Χρειαζόταν επισκευές άμεσα. Επέλεξαν μια ρουστίκ εμφάνιση για το στυλ του σπιτιού. Το ζευγάρι χρησιμοποίησε επιπλέον βιώσιμα υλικά, και εξοικονόμησε έτσι χρήματα.

Ένα θολωτό σπίτι κόστους μόνο $8.000

Ο Αμερικανός φωτογράφος Steve Areen έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να βρει το τέλειο μέρος για να μείνει. Και το βρήκε. Έχτισε ένα χαριτωμένο σπιτάκι σε έξι εβδομάδες με κόστος μόνο $8.000 στην Ταϊλάνδη. Ρίξτε μια ματιά.

Κινητό σπίτι

Ο Brian και η Joni Buzarde είναι ταξιδευτές. Αποφάσισαν ότι θα μετακινούνται από μέρος σε μέρος πολύ, όταν άρχισαν να μένουν μαζί. Αγόρασαν ένα τροχόσπιτο 22 τμ και το μετέτρεψαν σε πραγματικό σπίτι. Δούλευαν γι’ αυτό το πρότζεκτ πάνω από ένα χρόνο, αλλά άξιζε. Το συνολικό κόστος του ονειρεμένου αυτού σπιτιού είναι κάτω από $50.000.

Το σπίτι του χόμπιτ

Οι φαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα εκτιμήσουν πραγματικά αυτό το σπίτι. Ο Simon Dal ξόδεψε 4 μήνες και $16.000 γι’ αυτό το υπέροχο σπίτι για χόμπιτ. Για να το χτίσει, ο Simon χρησιμοποίησε μόνο ξύλο και άχυρο, τα οποία του γλίτωσαν χρήματα και έκαναν το σπίτι απολύτως βιώσιμό. Συν ότι αυτά τα υλικά το κάνουν να μοιάζει περισσότερο με σπίτι χόμπιτ.

Credit: brightside.me

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση