30 φανταστικές ιδέες για Xριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κουκουνάρια

Ψάξαμε και σας βρήκαμε μερικές από τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης με κουκουνάρια.

Μπορείτε να τα βρείτε δωρεάν και χωρίς σχεδόν καθόλου χρήματα,

να φτιάξετε μια ονειρική διακόσμηση για τα Χριστούγεννα!

Στεφάνια από κουκουνάρια

πανέυκόλη ιδέα !!!Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι πιστόλι σιλικόνης για να κολλήσετε περιμετρικά τα κουκουνάρια

Συνθέσεις με γυάλες

Γιρλάντες

Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε το τζάκι παραπονεμένο! Γιρλάντες φτιαγμένες από φυσικά κουκουνάρια και σπάγκο είναι η ιδανική πρόταση για να στολίσετε σε γιορτινό κλίμα το σαλόνι σας – βάλτε φιόγκους για περισσότερο στυλ. Απλή και πρωτότυπη, η οποία σίγουρα θα κλέψει την παράσταση!

Χρωματίστε τα!!!!Tip: Πειραματιστείτε με το χρώμα στα κουκουνάρια! Βάψτε με σπρέι ή βουτήξτε τα μέσα σε χρώμα για χρυσές, ασημένιες, λευκές ή χρωματιστές πινελιές. Μπορείτε να τα βάψετε ολόκληρα ή μόνο τις άκρες τους. Καλή επιτυχία!

Κάντε τα στολίδια για το δέντρο!!!!

Με μια απλή κίνηση μπορεί το φυσικό κουκουνάρι να μετατραπεί σε κρεμαστό στολίδι για το δέντρο σας, την εξώπορτα ή οπουδήποτε θέλετε! Με χάντρες, κορδέλες και σύρμα ή σχοινί μπορείτε να πετύχετε τα παραπάνω σχέδια. Εάν σας αρέσουν τα πιο περίπλοκα σχέδια προτιμήστε το μόμπιλε της τρίτης εικόνας όπου χάντρες, βελανίδια, κορδέλες και φυσικά κλαριά δίνουν μια εικόνα διαφορετική στο μεγάλο φυσικό κουκουνάρι!

στολίστε τα φωτιστικά

τη πόρτα

Οι ιδέες είναι πολλές και μας αρέσουν όλες! Στολίστε το σπίτι σας με χειροποίητα δεντράκια από κουκουνάρια – πειραματιστείτε με τα μεγέθη και τα διακοσμητικά στοιχεία πάνω τους. Χρησιμοποιήστε βάσεις από μεταλλικά κηροπήγια, κεραμικές γλάστρες ή φελλό για να δημιουργήσετε κορμούς. Μπορείτε να κολλήστε χρυσά αστέρια στην κορυφή τους, χάντρες ή πον-πον για στολίδια, όπως και να περάσετε στο εσωτερικό τους μαλλί σε διάφορα χρώματα. Καλές δημιουργίες!

Φτιαξτε μια όμορφη κορνίζα!!!!

και μερικες σκορπιες ιδεες

[daddy-cool.gr]

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση