12 Καταπληκτικά Κρεβάτια που Μπορείτε να φτιάξετε με Ελάχιστα Χρήματα.

Αυτές οι τολμηρές κατασκευές πήγαν τα κρεβάτια σε άλλο επίπεδο.

1. Με πολύ αποθηκευτικό χώρο

Η διάσημη συρταριέρα MALM είναι ένα από τα πιο διάσημα έπιπλα του ΙΚΕΑ – αλλά αυτό το κόλπο είναι πραγματικά πανέξυπνο. Εδώ, είναι βαμμένη μπλε και με ένα στρώμα από πάνω προσφέρει πολύ αποθηκευτικό χώρο στο παιδικό δωμάτιο για ρούχα, βιβλία και παιχνίδια.

2. Χώρος για όλη την οικογένεια

Με δύο κρεβάτια KURA αυτοί οι γονείς έφτιαξαν ένα άνετο κρεβάτι για 7 άτομα!

3. Νέα χρήση για τα ντουλάπια της κουζίνας

Αν θέλετε παραπάνω χώρο, ένα υπερυψωμένο κρεβάτι είναι η λύση. Αλλά το να βρεις τη σωστή βάση είναι μια άλλη ιστορία. Εδώ, 9 ντουλάπια κουζίνας από το ΙΚΕΑ κρύβουν όλα τα προσωπικά αντικείμενα.

4. Κρεβάτι με ουρανό

Αυτό το κρεβάτι MALM δίνει ένα εκλεπτυσμένο λουκ μαζί με ένα ουρανό και ένα κομμάτι άσπρο ύφασμα. Μπόνους: Είναι πολύ πιο φτηνό από άλλα κρεβάτια με ουρανό.

5. Το στέκι των παιδιών

Εδώ τα κρεβάτια KURA έγιναν τέλεια δεντρόσπιτα, που ενώνονται στη μέση για να μπορούν τα αδέρφια να παίζουν.

6. Με πολυτελές ύφασμα

Ένας βαρετός σκελετός κρεβατιού αποκτά καινούρια εμφάνιση με λίγο μάλλινο τσόχινο ύφασμα και 1.250 συρραφές. Τα ξύλινα πόδια επίσης δίνουν έναν μοντέρνο αέρα.

7. Κάθετος αποθηκευτικός χώρος

Αναγνωρίζετε αυτό το κεφαλάρι; Είναι δύο κομμάτια MANDAL το ένα πάνω στο άλλο τα οποία ενώνονται με κολώνες STOLMEN, και όλα μαζί φτιάχνουν μια δυναμική, αποθηκευτική κατασκευή.

8. Με φανταχτερό κεφαλάρι

Πριν, αυτό το κρεβάτι με το ορθογώνιο κεφαλάρι ήταν πολύ κοινό. Αλλά αυτό το σχήμα πυραμίδας στο κεφαλάρι και ένα άσπρο και ροζ ύφασμα από πάνω του δίνει καινούρια ζωή και είναι το όνειρο κάθε κοριτσιού πριν μπει στην εφηβεία.

9. Ένα στυλάτο κρεβάτι-καναπές

Τα κρεβάτια-καναπέδες είναι ιδανικά για κάποιον που θέλει και κρεβάτι, αλλά και έναν καναπέ για να κάθεται κατά τη διάρκεια της ημέρας

10. Χώρος για παιχνίδι

Θέλετε το βραβείο του γονιού της χρονιάς; Με ένα κρεβάτι KURA, μια συρταριέρα TROFAST, και ένα ράφι BESTA, και φυσικά μια τσουλήθρα μπορείτε να φτιάξετε ένα τέλεια κρεβάτι για το παιδί σας.

11. Με ψεύτικο θόλο

Θέλετε ένα κομψό και οικονομικό θόλο; Οι κουρτίνες του ΙΚΕΑ θα σας δώσουν την ιδιωτικότητα που θέλετε, με τη βοήθεια ατσάλινων συρμάτων – απλά κλείστε τις και αποδράστε σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο.

12. Με συρτάρια

Τα συρτάρια του ΙΚΕΑ είναι στο τέλειο σχήμα για να μπουν κάτω από ένα κρεβάτι, δίνοντας μια κομψή και οργανωμένη εμφάνιση.

Credit: housebeautiful.com

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση