Στο εσωτερικό μίας έπαυλης 12 εκατομμυρίων

Αυτό το πολυτελές ακίνητο δεν είναι ούτε στο Ντουμπάι ή το Λονδίνο, αλλά στην πραγματικότητα, είναι στο Merseyside. Και αυτό είναι το πιο ακριβό σπίτι που υπάρχει μέχρι σήμερα.

Το σπίτι με τα οκτώ υπνοδωμάτια διαθέτει τέσσερις ορόφους, πέντε στρέμματα γης και περιλαμβάνει μια σειρά από πολυτελή χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων μίας χωρίς χλώριο πισίνας, ένα γήπεδο τένις παντός καιρού, τρεις στάβλους και ένα κελάρι κρασιών.

Υπάρχει επίσης και ένα ξεχωριστό μέρος, ένα ειδικό κατάλλυμα για τους επισκέπτες.

Το ισόγειο διαθέτει πισίνα, τζακούζι και μια αίθουσα μουσικής, ώστε ο σύντροφός σας να μπορεί να παίξει Wonderwall στις 3 τα ξημερώματα με στυλ.

Οι Netflix νύχτες σας τα κρύα βράδια του χειμώνα μεταφέρονται σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, επειδή θα έχετε τον δικό σας κινηματογράφο με επιτραπέζιο παιχνίδι ποδοσφαίρου και μπαρ.

Πιθανότατα να σας τρέχουν τα σάλια τώρα, αλλά για να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο σπίτι θα πρέπει να διαθέσετε 12 εκατομμύρια.

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση