Σκιτσογράφος αναδημιούργησε τις Πριγκίπισσες της Disney για να δείχνουν πιο Ρεαλιστικές. Η Ποκαχόντας θα σας Εντυπωσιάσει!

Αν περνάτε ώρες σερφάροντας στο Instagram, ίσως να έχετε ήδη ακούσει για την εικονογράφο Isabelle Staub, η οποία επανασχεδιάζει τις κλασικές πριγκίπισσες της Disney.

«Από παιδί αγαπούσα τη Disney, γι’ αυτό αποφάσισα να ζωγραφίσω τις πριγκίπισσες με το δικό μου στυλ», δήλωσε η Isabelle στο DesignTaxi. Της πήρε από 8 έως 12 ώρες, για την αναδημιουργία κάθε εικόνας. Σχεδόν όλη η διαδικασία γίνεται στον Corel Painter, με μερικές τελευταίες πινελιές που γίνονται στο Photoshop.

«Είμαι έτοιμη να ξεκινήσω καινούργια σειρά! Κάποιος ζήτησε κακοποιούς, κάτι που νομίζω ότι θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον.»

Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στα πρώτα στάδια εικονογράφισης του βιβλίου των παιδιών της, οπότε συνεχίστε να ανανεώνετε τις σελίδες σας στο Instagram και το Etsy, για να συνεχίσετε να ενημερώνεστε για τις υπέροχες δουλείες της.

1. Pocahontas, Pocahontas

2. Belle, Η πεντάμορφη και το τέρας

3. Ariel, Η μικρή γοργόνα

4. Esmeralda, Η παναγία των Παρισίων

5. Tiana, Η πριγκίπισσα και ο βάτραχος

6. Aurora, Ωραία κοιμωμένη

7. Jasmine, Aladdin

Credit: BoredPanda

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση