Μπήκαμε στη γιορτή των Τατουάζ: Μελάνια, βελόνες και ροκ τυπάκια! [photos]

Η μεγάλη φιέστα της δερματοστιξίας επέστρεψε στον γνωστό τόπο του εγκλήματος! Τo Athens Tattoo Convention πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά με θέα τη θάλασσα στο κλειστό του Tae Kwo Do και το Φάληρο γέμισε χρωματιστά σώματα γεμάτα ευφάνταστα, ψυχεδελικά, ρομαντικά, εντυπωσιακά τατουάζ.

Περασάμε το μεσημέρι της Κυριακής με τη φωτογραφική αγκαλιά ανάμεσα σε μελάνια, βελόνες και κοκτέιλ από γνωστά μαγαζιά της Αθήνας. Οι παραπάνω εικόνες είναι όσα κρατήσαμε στην έξοδο δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Φωτογραφίες: Κική Παπαδοπούλου

H μεγάλη γιορτή των tattoo lovers που πραγματοποιήθηκε στις 13, 14 και 15 Μαΐου γιόρτασε φέτος 10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα με μια τριήμερη επετειακή διοργάνωση, που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και που συγκέντρωσε διάσημους διεθνείς καλλιτέχνες του είδους!

Περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες, λάτρεις των tattoo και επαγγελματίες του είδους, συγκεντρώθηκαν στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου, άλλοι για να γνωρίσουν τα καλύτερα studio και τους κορυφαίους tattoo artists από την Ελλάδα και το εξωτερικό, άλλοι για να καταπλήξουν με τα σχέδια και τις τεχνικές τους και πάρα πολλοί ακόμα για να “χτυπήσουν” ένα ξεχωριστό tattoo επιτόπου.

Πηγή: Life.gr

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση