Ζωγράφος Μεταμορφώνει τα Σώματα τριών Γυναικών σε έναν μαγευτικό Λύκο!

BNPS.co.uk (01202 558833) Pic: JohannesStoetter/WBProduction/BNPS A talented bodypainter's latest trick of the eye is a howling success - transforming three naked women into a majestic wolf. Johannes Stoetter used nothing but paint and clever positioning of his models to create the incredible animal artwork. At first glance it looks like a great painting of a wolf sitting down with its head tilted back, howling at the moon, but on closer inspection a keen eye can make out it's actually three intertwined bodies.

Ένας ταλαντούχος ζωγράφος σώματος έχει καταπλήξει το κοινό με το τελευταίο του έργο – μεταμόρφωσε 3 γuμνές γυναίκες σε έναν μαγευτικό λύκο. Ο Johannes Stoetter χρησιμοποίησε μόνο μπογιά και τοποθέτησε τα μοντέλα του με έξυπνο τρόπο για να δημιουργήσει το απίθανο έργο του.

Ο 38χρονος Ιταλός καλλιτέχνης πέρασε αρκετές ημέρες σχεδιάζοντας και δοκιμάζοντας πώς θα μπορούσαν να ποζάρουν οι γυναίκες για να δημιουργήσουν ένα ρεαλιστικό σχήμα μέχρι να βρει το ιδανικό.

Το έργο ήταν από τα πιο χρονοβόρα και δύσκολα που έχει δημιουργήσει. Χρειάστηκε να κάνει 3 δοκιμές για το πώς θα τοποθετηθούν τα μοντέλα και μια συνεδρία 8 ωρών για το βάψιμο και την φωτογράφιση προκειμένου να τραβήξει την τέλεια φωτογραφία.

Στο ολοκληρωμένο έργο, μια γυναίκα σχηματίζει το μπροστινό πόδι, τον λαιμό και το κεφάλι του λύκου – με τον αγκώνα λυγισμένο προς τα πάνω για να κάνει την μουσούδα και με το άλλο χέρι σχηματίζει το κάτω σαγόνι. Μια άλλη γυναίκα σχηματίζει την ουρά και την πλάτη και η τρίτη την κοιλιά και το πίσω πόδι.

Ο Johannes, από το νότιο Τυρόλο, ο οποίος βγήκε παγκόσμιος πρωταθλητής στη ζωγραφική σώματος το 2012, είπε:

“Γνώρισα 3 κοπέλες που κάθονταν σε ένα μπαρ και η μία από αυτές είχε ξαναποζάρει για μένα. Έκατσα μαζί τους για ένα καφέ και με ρώτησαν πώς τα πάει η δουλειά μου. Ξεκινήσαμε να μιλάμε για τις ψευδαισθήσεις μου με ζώα και μία από αυτές με ρώτησε αν έχω δοκιμάσει ποτέ να φτιάξω έναν λύκο.”

“Είχα προσπαθήσει να σχεδιάσω έναν όρθιο λύκο, αλλά δεν βγήκε καλός. Ξαφνικά, αναρωτήθηκα αν θα έβγαινε καλός καθιστός ουρλιάζοντας και αμέσως έβγαλα ένα στυλό και ένα χαρτί και έφτιαξα ένα μικρό σχέδιο.

Φαινόταν να βγαίνει καλό κι έτσι ζήτησα αυθόρμητα από τα κορίτσια να με ακολουθήσουν στο στούντιο μου και να δοκιμάσουμε τη στάση. Το πρώτο σχέδιο μου πήρε μόλις λίγα λεπτά, αλλά χρειάστηκαν 4 ώρες για να ελέγξουμε την στάση με τα μοντέλα. Ήταν η πιο χρονοβόρα δοκιμή που έχω κάνει.

Κοίταξα διάφορες φωτογραφίες λύκων και μελέτησα την ακριβή τους εμφάνιση, μετά έκανα πολλά σχέδια με τις φωτογραφίες της δοκιμής και προσθέτοντας χρώματα και χαρακτηριστικά στον λύκο. Και το βάψιμο ήταν ένα από τα πιο χρονοβόρα που έχω κάνει.

Από την αρχή μέχρι την τελική φωτογραφία πέρασα 8 ώρες στο στούντιο μου. Χρειάστηκα 6 ώρες μόνο για το βάψιμο.”

“Ήταν σίγουρα πιο δύσκολο από άλλα έργα μου. Ήταν δύσκολο να βρω την τέλεια στάση και ήταν αρκετά δύσκολο για τα μοντέλα να μείνουν στην στάση, χρειάζονταν ένα διάλειμμα που και που.

Επίσης, δυσκολεύτηκα, επειδή ο λύκος είναι θηλαστικό και έχει γούνα, η οποία είναι είναι δύσκολο να ζωγραφιστεί και να φαίνεται ρεαλιστική σε σχέση με το δέρμα ενός αμφίβιου ή ενός ερπετού.”

“Οι άνθρωποι που το είδαν είπαν ότι είναι το καλύτερο έργο μου. Γενικά, αρέσει σε όλους. Ο κόσμος συναρπάζεται και λένε ότι είναι πιο δύσκολο να εντοπίσουν τα μοντέλα σε σχέση με άλλα έργα μου.”

O Johannes έχει δημιουργήσει στο παρελθόν εντυπωσιακές φωτογραφίες ενός βατράχου, ενός χαμαιλέοντα και ενός παπαγάλου, τον οποίο ο κόσμος πέρασε για αληθινό.

Πώς σας φάνηκε;

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση