Δείτε ΤΙ συμβαίνει μέσα στο Μυαλό ενός Εσωστρεφή μέσα από 6 Καταπληκτικά Σκίτσα. Το 5ο είναι Μεγάλη Αλήθεια!

Η Liz Fosslien, μια ταλαντούχα εικονογράφος, πιστεύει ότι οι εσωστρεφείς άνθρωποι συχνά αντιμετωπίζονται ως παράξενοι, σιωπηλοί τύποι που σπάνια χαμογελούν και φαίνονται συνεχώς επικεντρωμένοι σε σοβαρές σκέψεις. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, είναι εύκολο να καταλάβουμε τις αιτίες για αυτή τη συμπεριφορά.

Όντας η ίδια εσωστρεφές άτομο, η Liz αποφάσισε να οπτικοποιήσει και να εξηγήσει όλα τα παράξενα και περίπλοκα πράγματα που συμβαίνουν στο μυαλό της. Όπως φαίνεται, αν και οι εσωστρεφείς μπορεί να μην είναι και οι πιο κατάλληλοι για συνομιλητές, συνήθως σκέφτονται πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Σας παρουσιάζουμε αυτές τις ενδιαφέρουσες οπτικοποιημένες σκέψεις!

Αναμφίβολα, οι εσωστρεφείς παίρνουν το χρόνο τους για να σκεφτούν ενδελεχώς τα πράγματα. Να είστε υπομονετικοί και δε θα απογοητευτείτε! Επιπλέον, ένας εσωστρεφής θα θυμάται την προσεγμένη συμπεριφορά σας και θα σας το ανταποδώσει με καλοσύνη.

Είναι στη φύση του εσωστρεφή να χάνεται στον περιβάλλοντα χώρο του (και το ίδιο εύκολα) να χάνει το ενδιαφέρον του σε αυτό. Έτσι, δεν είναι ασυνήθιστο για αυτούς να αρχίσουν να χασμουριούνται και να βαριούνται σε ένα ζωηρό πάρτυ. Το πιο πιθανό είναι ότι παραείναι ζωηρό για έναν εσωστρεφή.

Οι εσωστρεφείς απολαμβάνουν να χάνονται στις σκέψεις τους, διαβάζοντας ένα βιβλίο ή απλά να βυθίζονται στον κόσμο τους. Έτσι, μην εκπλαγείτε αν τέτοια άτομα περνάνε «βαρετά» βράδια στο σπίτι τους. Για αυτούς είναι ένας ενδιαφέρον τρόπος να περάσουν το χρόνο τους!

Χάρη στην άριστη ικανότητά τους να παραμένουν ατάραχοι σε κάθε περίσταση, οι εσωστρεφείς μπορούν να γίνουν πολύ καλοί στον τζόγο. Είναι αδύνατο να καταλάβει κανείς τι σκέφτονται!

Ένας εσωστρεφής μπορεί ταυτόχρονα να διαβάζει ένα βιβλίο και να μιλάει σε κάποιον, και να δίνει ισάξια σημασία και στις δύο δραστηριότητες. Αυτό και αν είναι φοβερή ικανότητα!

Ένας εσωστρεφής μπορεί να στέκεται σιωπηλός δίπλα σας και παρόλα αυτά να είναι απορροφημένος σε έναν εσωτερικό διάλογο – και αυτό δε συμβαίνει μονάχα με εσάς. Μη το δείτε ως προσβολή, αυτές οι σκέψεις μπορεί να είναι κάποιος σοβαρός στοχασμός σχετικά με την τύχη του κόσμου ή μια σημαντική απόφαση. Καλύτερα να μη διαταράξετε τις σκέψεις του. 

Credit: BrightSide

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση