Δείτε ΠΩΣ θα έμοιαζαν οι ανθρώπινοι Τοκετοί αν Γεννούσαμε όπως τα Ζώα μέσα από 5 Ειρωνικά Σκίτσα.

Έχετε αναρωτηθεί τι θα συνέβαινε αν οι άνθρωποι γεννούσαν όπως οι καμηλοπαρδάλεις; Όχι; Ο σκιτσογράφος Paul Westover το σκέφτηκε και ζωγράφισε τα παρακάτω σκιτσάκια για να το αποδείξει.

Όπως θα δείτε από τα αστεία σκίτσα, ενώ η γέννα είναι ακόμα επώδυνη για τις γυναίκες, δεν συγκρίνεται με όσα περνάνε τα άλλα ζώα. Πάρτε για παράδειγμα, το βάτραχο Σουρινάμ, που κρατάει τα αυγά του στην πλάτη τους που καταλήγουν να  ενσωματωθούν με το δέρμα του. Όταν οι γυρίνοι είναι έτοιμοι να εκκολαφθούν, τότε σκάνε βγαίνουν μέσα από τη μητέρα τους, όπως σε μια ταινία τρόμου! Ή ο πτυχωτός καρχαρίας; Το να κουβαλάει μια γυναίκα το αγέννητο παιδί της για 9 μήνες είναι άβολο, αλλά δοκιμάστε να κυοφορήσετε το έμβρυο για 3,5 χρόνια! Δείτε τα παρακάτω σκιτσάκια. Θα σας κάνουν να χαρείτε που ανήκετε στο ανθρώπινο είδος!

#1 Ιππόκαμπος. Οι ιππόκαμποι είναι μοναδικοί στη φύση, καθώς το αρσενικό γεννάει τα μικρά του. Σε μια γέννα μπορούν να γεννήσουν μέχρι και 2.000 μικρά.

#2 Οι τηλεοπτικοί χαρακτήρες θα έχουν επικίνδυνες επιπλοκές κατά τη διάρκεια του τοκετού για δημιουργία μέγιστης έντασης. Αλλά στο τέλος θα γεννήσουν ένα απολύτως υγιές μωρό που είναι προφανώς 6 μηνών.

#3 Καμηλοπαρδάλεις. Οι καμηλοπαρδάλεις γεννούν όρθιες μετά από 15 μήνες εγκυμοσύνης, και το μικρό πέφτει από ύψος σχεδόν 2 μέτρων.

#4 H περίοδος κυοφορίας ενός πτυχωτού καρχαρία είναι από τις μεγαλύτερες στα ζώα, με διάρκεια 3,5 ετών.

#5 Ο βάτραχος Σουρινάμ κρατάει τα αυγά του στην πλάτη του, ενσωματωμένα στο δέρμα του. Όταν οι γυρίνοι έχουν μεγαλώσει αρκετά εκκολάπτονται από το δέρμα της μητέρας τους.

Credit: boredpanda.com

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση