Δείτε ΠΩΣ θα Κατέληγαν 9 Μεγάλοι έρωτες της Ντίσνεϊ αν τα Ζευγάρια Γερνούσαν μαζί. Με τον Ταρζάν και την Τζέιν Πάθαμε Πλάκα!

Έχετε αναρωτηθεί πώς θα ήταν αν τα ζευγάρια της Ντίσνεϊ γερνούσαν μαζί;

Πρίγκιπας Eric και Ariel

Αφότου η κόρη τους, η Melody, έφυγε από το σπίτι και ξεκίνησε την δική της οικογένεια, ο Eric και η Ariel αποφάσισαν να σαλπάρουν σε όλο τον κόσμο. Ανέθεσαν στον Sebastian να την προσέχει, αλλά γυρνάνε κάθε λίγους μήνες για να την δουν και μοιράζονται ιστορίες από τα ταξίδια τους.

Πρίγκιπας Adam και Belle

Η Belle και ο Adam συνεχίζουν να μένουν στον κάστρο με τους Lumiere, Cogsworth και κυρία Potts, οι οποίοι έχουν πλέον πάρει σύνταξη.

Tarzan και Jane

Όταν η Jane και ο πατέρας της επέστρεψαν για να ζήσουν στην ζούγκλα με τον Tarzan, οι γορίλες τους υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Μένουν βαθιά μέσα στο δάσος για να μην τους εντοπίζουν οι λαθροκυνηγοί. Η Jane γέννησε τον Jack, ο οποίος είναι πλέον ο προστάτης της οικογένειας.

Aladdin και Πριγκίπισσα Jasmine

O Aladdin πήρε την θέση του Σουλτάνου όταν πέθανε ο πατέρας της Jasmine. Μένουν μαζί με τους Abu, Rajah και το Χαλί – το οποίο τους πηγαίνει συχνά ταξίδια. Ο πατέρας του Aladdin, Cassim, συχνά τους επισκέπτεται μαζί με τον Iago. To Τζίνι επίσης τους επισκέπτεται συχνά όταν δεν ταξιδεύει.

Πρίγκιπας Naveen και Πριγκίπισσα Tiana

H Tiana και ο Naveen έχουν το δικό τους εστιατόριο, το Tiana’s Palace, το οποίο είναι πολύ επιτυχημένο. Είχαν πολλές προσφορές για να το πουλήσουν ώστε να μετατραπεί σε αλυσίδα, αλλά αρνήθηκαν. Είναι χαρακτηριστικό της Νέας Ορλεάνης και είναι ένα εστιατόριο το οποίο επισκέπτονται οι τουρίστες εδώ και χρόνια.

Mulan και Shang

Οι ρυθμοί έπεσαν για την Mulan και τον Shang μετά τον γάμο. Άνοιξαν μια εκπαιδευτική κατασκήνωση μαζί ώστε να εκπαιδεύουν παιδιά που θέλουν να μπουν στον βασιλικό στρατό όταν έρθει η ώρα.

Megara και Ηρακλής

Όταν αποφάσισε να μείνει στη Γη και να χάσει την αθανασία του, ο Ηρακλής έχτισε ένα σπίτι. Ο Φιλοκτήτης και ο Πήγασος έμειναν μαζί τους για να βοηθήσουν τον Ηρακλή και την Meg να φροντίσουν τα 100 παιδιά τους.

Πρίγκιπας Charming και Σταχτοπούτα

Μετά τον μήνα του μέλιτος τους, η Σταχτοπούτα και ο Πρίγκιπας Charming βρέθηκαν ξανά με τον Gus και τον Jaq. Τρώνε μαζί τις Κυριακές και η Lady Tremaine αναλαμβάνει το καθάρισμα. Επίσης, κάνουν και από κανέναν βασιλικό χορό μια στο τόσο στον ελεύθερο χρόνο τους.

Credit: BuzzFeed

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση