Για 3 Χρόνια περνούσε πάνω από 10 ώρες τη Μέρα στο Εργαστήριό του. Το Αποτέλεσμα της Δουλειάς του; Θα σας Αφήσει άφωνους!

Η Ιαπωνία, μετά το σεισμό του Τοχόκου το 2011 και το τσουνάμι που ακολούθησε, έπαθε μεγάλες καταστροφές. Ευτυχώς όμως, έξι χρόνια αργότερα ανακατασκευάστηκε σχεδόν πλήρως. Από όλη αυτή την περιπέτεια, πέρασε και ο Manabu Ikeda, ένας καλλιτέχνης που ζωγραφίζει με πένα και μελάνι. Έτσι ο Manabu, πρόσφατα ολοκλήρωσε ένα καταπληκτικό έργο που ονομάζεται Αναγέννηση.

Ξεκίνησε αυτό το έργο το 2013, και από τότε εργάζονταν για 3.5 χρόνια, 10 ώρες την ημέρα για 6 ημέρες την εβδομάδα, για να το ολοκληρώσει. Η Αναγέννηση, έχει διαστάσεις 3.9624 x 3.048 μέτρα. Απεικονίζει ένα δέντρο και γύρω του όλες τις καταστροφές που συνέβησαν. Επίσης, φαίνονται τα κύματα του τσουνάμι που σκάνε με μανία στο δέντρο. Αυτό βέβαια, είναι μόνο η επιφάνεια της εικόνας.

Αν κοιτάξει κανείς πιο προσεκτικά, θα δει ότι το σχέδιο αποτελείται από πολλές μικρές λεπτομέρειες, που είναι εμπνευσμένες από χιλιάδες ιστορίες που εκτυλίσσονταν κατά τη διάρκεια των καταστροφικών γεγονότων.

«Σε αυτή τη σύνθεση, στόχος μου είναι να εκφράσω πιστά την άποψή μου για τον κόσμο».

Credit: ” target=”_blank”>BoredPanda

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση