Δείτε ΠΟΙΟΙ είναι οι Βαθύτεροι και ΠΙΟ σκοτεινοί ανθρώπινοι Φόβοι μέσα από 25 Σοκαριστικά Σκίτσα.

 Μερικές φορές ζυγίζομαι πριν τον ύπνο. Τότε το επόμενο πρωί, ανακαλύπτω ότι πήρα μισό κιλό. Αυτό είναι πολλές αράχνες.

 2. Φοβάμαι το σκοτάδι, αλλά δε μπορώ να κοιμηθώ με τα φώτα ανοιχτά. Έτσι, αφήνω ανοιχτή τη λάμπα στο χολ και παρακολουθώ το κενό κάτω από την πόρτα. Έτσι θα ξέρω αν υπάρχει δολοφόνος πίσω από την πόρτα, ή μια αιμοδιψής γάτα ή εκατοντάδες χιλιάδες αράχνες ή κάτι πραγματικά μεγάλο, όπως ένα κοριτσάκι με μαύρα μάτια που αιωρείται πάνω από το έδαφος.

 3. Αν το σπίτι σας δεν έχει καμινάδα, μην ανησυχείτε. O Άγιος Βασίλης μπορεί να ξεφουσκώσει το σώμα του και να περάσει μέσα από τη χαραμάδα της πόρτας.

 4. Όταν δε διαβάζω αμέσως τα μηνύματα των φίλων μου, φοβάμαι ότι μου ζητούσαν βοήθεια. Από το πορτ μπαγκάζ του απαγωγέα. Αλλά μέχρι να απαντήσω, το τηλέφωνό της έχει σβήσει.

 5. Όταν χρησιμοποιώ σταγόνες ματιών, πάντα ανησυχώ ότι μου άλλαξαν το μπουκάλι με κόλλα στιγμής, και τα μάτια μου θα κολλήσουν για πάντα.

 6. Μετά το δείπνο, η μητέρα μου δε με άφηνε να σκουπίσω το πάτωμα, έτσι ώστε οι νεκροί να φάνε τα ψίχουλα.

 7. Αν αποκοιμηθώ με το χέρι μου να κρέμεται έξω από το κρεβάτι, κάτι κάτω από το κρεβάτι κρατάει το χέρι μου ενώ κοιμάμαι.

 8. Η γιαγιά μου συνήθιζε να λέει: Κάποια μέρα, θα ξυπνήσεις και θα είσαι γριά.

 9. Όποτε βγαίνω από άδειο ασανσέρ, προσπαθώ να λέω κάτι θετικό, σε περίπτωση που κάποια φαντάσματα περνάνε δυσκολίες.

 10. Φοβάμαι ότι είμαστε ξύπνιοι κατά τη διάρκεια εγχείρησης, βλέπουμε και νιώθουμε τα πάντα. Το αναισθητικό μας παραλύει και διαγράφει τις αναμνήσεις όταν ξυπνάμε.

 11. Οι καθρέφτες είναι πύλες σε άλλη διάσταση, αλλά πάντα κάποιος εμποδίζει το δρόμο μου.

 12. Πριν από κάποιο καιρό, έκανα κάμπινγκ με την οικογένειά μου και είδα πυγολαμπίδες στο δάσος. Αλλά η μητέρα μου είπε να μείνω μακριά, ήταν τα μάτια φαντασμάτων.

 13. Αν υπάρχουν άδειες καρέκλες στο δωμάτιό σας όταν πάτε για ύπνο, εκεί κάθονται τα φαντάσματα και σας παρακολουθούν, ενώ κοιμάστε.

 14. Όταν ήμουν μικρός, αναρωτιόμουν αν η κόρη του ματιού μου ήταν μια τρύπα στο μάτι. Σκέφτηκα να βάλω μια οδοντογλυφίδα για να δοκιμάσω τη θεωρία μου. Αλλά καθώς ήμουν έτοιμος να την τρυπήσω, είδα την αντανάκλασή της στον οφθαλμό μου.

 15. Όταν ξυρίζω τα πόδια μου, και φτάνω στον τένοντα πίσω από το γόνατο, φοβάμαι ότι θα το πιάσω με το ξυράφι μου και ο μυς θα τυλιχτεί σαν ρολό.

 16. Υπήρχε ένα κοστούμι στη ντουλάπα στη κρεβατοκάμαρά μου, που έμεινε πίσω όταν πέθανε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. Το έλεγχα ότι ήταν κλειδωμένο κάθε βράδυ, επειδή ήξερα ότι το φάντασμά του κρεμόταν μέσα.

 17. Όταν περνάω από βαριές μεταλλικές πόρτες, σφίγγω και τα δύο χέρια σε γροθιές. Έτσι, δεν μπορώ να βάλω τα χέρια μου στους μεντεσέδες, όπου οι κλειστές πόρτες θα μου έκοβαν τα δάχτυλα.

 18. Όταν πάω στη τουαλέτα αργά το βράδυ, φοβάμαι ότι κάτι που ζει στο νερό, θα με τραβήξει, και θα εξαφανιστώ στους σωλήνες.

 19. Όποτε παίρνω το ασανσέρ, φοβάμαι ότι την ώρα που βγαίνω, το ασανσέρ θα πέσει και θα με κόψει στη μέση.

 20. Όποτε πάω σε λούνα παρκ, πάνω δένω πίσω τα μαλλιά μου. Δε θέλω να πιαστούν σε κάτι και να χάσω το κεφάλι μου.

 21. Μου αρέσει να μένω αργά με το κινητό μου, αλλά το φως είναι έντονο και τα πάντα στο δωμάτιο, κρύβονται στο σκοτάδι.

 22. Φοβάμαι ότι η αντανάκλασή μου καταγράφει τις εκφράσεις μου, και μια μέρα όταν θα τις έχει καταγράψει όλες, θα βγει έξω από τον καθρέφτη και θα αντικαταστήσει.

 23. Όταν οδηγώ τη νύχτα, φοβάμαι ότι τα φώτα που ακολουθώ, ανήκουν σε στοιχειωμένο αυτοκίνητο, που θα με οδηγήσουν σε γκρεμό.

 24. Βλέπω έναν εφιάλτη που επαναλαμβάνεται. Αισθάνομαι ότι κάτι δε πάει καλά με τα χέρια μου. Όταν τα κοιτάζω, οι πόροι είναι τεράστιοι. Νιώθω έναν παλμό που με φαγουρίζει. Βλέπω βρωμιά και μικρά έντομα να πέφτουν μέσα. Όταν ξυπνάω, νιώθω ακόμα τη φαγούρα.

 25. Η γιαγιά μου είπε ότι ο κόσμος θα τελειώσει μια μέρα και όλοι οι καλοί άνθρωποι θα τηλεμεταφερθούν στον Παράδεισο. Κάθε φορά που έβλεπα ρούχα στο πάτωμα, φοβόμουν ότι η οικογένειά μου είχε φύγει, και έμεινα πίσω με τους κακούς.

Credit: 9gag

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση