Αυτό το Υπόγειο Σπίτι χτίστηκε την Περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Δείτε τις Απίστευτες Φωτογραφίες και θα σας Πέσει το Σαγόνι!

Αν ψάχνετε για σπίτι, τότε έχετε στα υπόψιν αυτό το σπίτι στην οδό Spencer στο Λας Βέγκας που χτίστηκε τη δεκαετία του 1970. Το σπίτι εξωτερικά φαίνεται κοινό, αλλά κρύβει ένα παράξενο μυστικό… 

Σε βάθος 8 μέτρων, το σπίτι έχει μυστικό υπόγειο καταφύγιο, κατάλοιπο του Ψυχρού Πολέμου, που προοριζόταν για επιβίωση από πυρηνική επίθεση της Σοβιετικής Ένωσης ενάντια στις ΗΠΑ.

Κάτω από το διώροφο σπίτι, υπάρχει πλήρως διακοσμημένο καταφύγιο 140 τ.μ.

Υπάρχει ακόμα και τεχνητός κήπος με ψεύτικα δέντρα και ζωγραφισμένος ουρανός!

Το σπίτι χτίστηκε από τον αρχιτέκτονα Girard Henderson το 1978. Ο Henderson ήταν πεπεισμένος ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά με τους Σοβιετικούς κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, και έτσι υλοποίησε το όνειρό του για υπόγεια ζωή σε συνεργασία με την εταιρεία “Underground World Homes.”

Το καταφύγιο διαθέτει ακόμα και μπάρμπεκιου!

Εργονομική κουζίνα για να μαγειρεύετε, όσο από πάνω ο κόσμος καταστρέφεται!

Αν το σκεφτείτε, υπάρχουν και πλεονεκτήματα: δεν έχετε ενοχλητικούς γείτονες και δεν υπάρχουν έντομα!

Το καταφύγιο διαθέτει σάουνα, τζακούζι, μπάρμπεκιου και φωτισμό που αλλάζει από ημέρα σε νύχτα. Εδώ δε χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τον καταθλιπτικό καιρό!

Credit: Guff

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση