Αυτόνομο, βολικό και μεταφέρεται παντού! Δες το εσωτερικό του και θα το λατρέψεις!

Η κρίση δεν έχει χτυπήσει μόνο την Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή στη Βρετανία, αν δεν έχεις ήδη δικό σου σπίτι, κατά πάσα πιθανότητα δε θα αποκτήσεις ποτε!

Για όσους λοιπόν δε θέλουν να φορτωθούν στους γονείς τους για τα επόμενα 50 χρόνια, σας παρουσιάζουμε το Ecocapsule, ένα καινοτόμο, χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης σπίτι, σε σχήμα αυγού!

Παρέχει όλες τις ανέσεις ενός κανονικού, μοντέρνου σπιτιού, καθώς διαθέτει κρεβατοκάμαρα, τρεχούμενο νερό, μπάνιο και όλες τις απαραίτητες συσκευές για να μαγειρέψετε με θέα το βουνό!

Παρόλο το μικρό μέγεθός του μπορεί άνετα να φιλοξενήσει δύο ενήλικες και έχει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους για την εξυπηρέτησή σας.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω σχήμα, είναι ικανό να εκμεταλλεύεται τόσο την ηλιακή όσο και την αιολική ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα αποθηκεύει και το νερό της βροχής!

Πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα το φορητό και φιλικό προς το περιβάλλον Ecocapsule, θα αντικαταστήσει τα παραδοσιακά τροχόσπιτα και γιατί όχι, ίσως για κάποιους αποτελέσει την επιλογή για τη μόνιμη κατοικία τους!

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση