Αυτοί οι Καλλιτέχνες είναι Τόσο Ταλαντούχοι που Δε θα Πιστεύετε Αυτά που Βλέπετε

Κάποιοι καλλιτέχνες έχουν τέτοιες ικανότητες που ξεπερνάνε κάθε όριο φαντασίας. Είτε χρησιμοποιούν λαδομπογιές είτε ακρυλικά χρώματα, κάρβουνο, στυλό ή απλά μολύβι, μπορούν να δημιουργήσουν τόσο ζωντανές εικόνες που κυριολεκτικά είναι αδύνατον να τις ξεχωρίσουμε από φωτογραφίες. Με την επιμονή και το ταλέντο τους, αυτοί οι καλλιτέχνες μπορούν να δώσουν ζωή στο έργο τους, ένα παράθυρο στον κόσμο τους.

Σας παρουσιάζουμε 15 τέτοιους καλλιτέχνες. Βλέποντας τα έργα τους, δε θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Diego Fazio

Ο Diego εργάζεται όπως ένας εκτυπωτής, ξεκινώντας τον πίνακά του από τη μια πλευρά και σταδιακά κινείται κατά μήκος της. Εργάζεται με ένα απλό μολύβι και κάρβουνο. Χρειάζεται περίπου 200 ώρες για να ολοκληρώσει ένα έργο του.

Omar Ortiz

Η ικανότητα του Omar να αποδίδει χρώμα, φως και απόχρωση είναι τόσο εκπληκτική, που έχει γίνει σήμα κατατεθέν του. Έχει τη δεξιότητα να αναπαράγει τέλεια κάθε γραμμή και καμπύλη του ανθρώπινου σώματος.

Gregory Thielker

Ο Gregory Thielker δημιουργεί τους ‘βροχερούς’ του πίνακες χρησιμοποιώντας νερομπογιές και λαδομπογιές, που τα πασαλείφει με τις γροθιές του. Κοιτάζοντας τα έργα του, μας υπενθυμίζει ότι ταξιδεύουμε σε ένα αυτοκίνητο μια κρύα, βροχερή μέρα.

Ruth Tyson

Η Βρετανίδα καλλιτέχνιδα Ruth Tyson έχει ένα μοναδικό ταλέντο να δημιουργεί ρεαλιστικούς πίνακες. Χρησιμοποιεί ένα μείγμα γραφίτη, μολύβια ακουαρέλας και ενίοτε μπογιές.

Roberto Bernardi

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι οι πίνακες του Roberto Bernardi δεν λήφθηκαν με φωτογραφική μηχανή. Κάθε πίνακας εντυπωσιάζει με την ευκρίνεια και τη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Robin Eley

Αυτός ο καλλιτέχνης, που έχει τη βάση του στο Λονδίνο, δημιουργεί μεγάλης κλίμακας, ρεαλιστικούς πίνακες με λαδομπογιές. Συχνά αντικαθιστά τα ρούχα των μοντέλων του με διάφανες πλαστικές σακούλες, που δίνει ένα κομψό αποτέλεσμα.

Gottfried Helnwein

Ο Gottfried Helnwein χρησιμοποιεί κυρίως νερομπογιές για τα έργα του. Φαίνεται ότι το ταλέντο του είναι ατελείωτο, εργάζεται ως ζωγράφος, φωτογράφος, γλύπτης και σκιτσογράφος.

Vincent Fantauzzo

Η δουλειά του διάσημου Αυστραλού καλλιτέχνη Vincent Fantauzzo είναι γνωστή παγκοσμίως. Είχε ζωγραφίσει το πορτραίτο του ηθοποιού Heath Ledger μερικές εβδομάδες πριν το θάνατό του.

Kamalky Laureano

Ο Kamalky Laureano είναι ένας ταλαντούχος Δομινικανός καλλιτέχνης. Χρησιμοποιεί μια συγκεκριμένη τεχνική με ακρυλικές μπογιές στον καμβά. Για τον ίδιο τον Laureano, ένας πίνακας δεν είναι απλά ένα αντίγραφο φωτογραφίας, αλλά η αντανάκλαση της ίδιας της ζωής.

Paul Cadden

Το μοναδικό εργαλείο που χρησιμοποιεί ο Cadden είναι ένα μολύβι γραφίτη. Φαίνεται όμως ότι είναι αρκετό για να αποδώσει κάθε γραμμή, ρυτίδα και συναίσθημα στο πρόσωπο ενός ατόμου.

Thomas Arvid

Ο Thomas Arvid δεν έχει σπουδάσει καλές τέχνες. Είναι αυτοδίδακτος, και τον συναρπάζει πάνω απ’ όλα το κρασί, εξού και η σειρά του πίνακες που απεικονίζουν μπουκάλια, φελλούς, ανοιχτήρια, ποτήρια και φυσικά κρασί, σε απίστευτη ρεαλιστική λεπτομέρεια.

Bryan Drury

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης Bryan Drury ολοκλήρωσε ένα κύκλο μαθημάτων στην Αμερικάνικη Ακαδημία Τεχνών το 2007 και έκτοτε δημιουργεί έργα, ρεαλιστικής φύσης. Έχει λάβει πολλά βραβεία τόσο στην Αμερική και την Ευρώπη, ο Drury επικεντρώνεται στην απεικόνιση του ανθρώπινου δέρματος, και συχνά βρίσκει τρόπο να αποκαλύψει πλευρές του ανθρώπινου χαρακτήρα, που συχνά όλοι μας αποκρύπτουμε.

Yigal Ozeri

Ο Yigal Ozeri έχει μια εκπληκτική ικανότητα να αποτυπώνει το παιχνίδι του φωτός πάνω στα αντικείμενά του, και δημιουργώντας αριστοτεχνικά την εντύπωση φωτογραφιών σε όλα τα έργα του.

Taner Ceylan

Ο διάσημος Τούρκος καλλιτέχνης Taner Ceylan ζωγραφίζει με υπερ-ρεαλιστικό στυλ, και εξειδικεύεται στην αναπαραγωγή φωτογραφιών. Χρησιμοποιεί κυρίως ακρυλικές μπογιές στη δουλειά του.

Andrew Talbot

Ο γνωστός Βρετανός καλλιτέχνης Andrew Talbot είναι αστέρι του καλλιτεχνικού κόσμου από το 2002. Ο υπέρτατος ρεαλισμός και τα ζωντανά χρώματα κάνουν τη δουλειά του αναγνωρίσιμη και μοναδική.

Credit: brightside.me

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση