Αυτά τα τατουάζ συνδυάζουν την ομορφιά της φύσης με τη γεωμετρία

Αχ πόσο θα τα θέλαμε όλα!

Ο tattoo artist Jasper Andres χρησιμοποιεί έναν ιδανικό συνδυασμό θέματος και γεωμετρίας για να δημιουργήσει περίπλοκη τέχνη στο σώμα. Οι υβριδικές εικόνες του αποτυπώνουν την ομορφιά που βρίσκεται στις χαριτωμένες κινήσεις των ζώων, στη δομή των λουλουδιών και τη μορφή των κρυστάλλων σε συνδυασμό με λεπτές γεωμετρικές γραμμές.

Για την ενίσχυση των τατουάζ του, ο καλλιτέχνης από την Νέα Ζηλανδία, χρησιμοποιεί ζωντανά χρώματα σε μια προσέγγιση που θυμίζει ακουαρέλα (δες και άλλα τατουάζ βγαλμένα από μπλοκ ακουαρέλας εδώ). Ροζ, μπλε, πράσινο και μοβ δίνουν την αίσθηση του υγρού χρώματος, καθώς μπερδεύονται και διαχέονται στις άκρες, σαν να έχουν εφαρμοστεί με πινέλο και όχι με μια μηχανή τατουάζ. Το γεγονός αυτό καθιστά όλα τα κομμάτια εντυπωσιακά, όχι όμως απροκάλυπτα φανταχτερά. Επιπλέον διαθέτουν μικρές-μικρές λεπτομέρειες που μπορεί κανείς να θαυμάσει μόνο αν τα παρατηρήσει από κοντά.

Πηγή: rise.gr

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση