Ένα ζευγάρι αγόρασε αυτή την εγκαταλελειμμένη εκκλησία και ξεκίνησε να την ανακαινίζει. Όταν είδαμε το αποτέλεσμα, πάθαμε ΣΟΚ!

Η εκκλησία του St. Nicholas, που είχε χτιστεί το 1792, ήταν παλιά και εγκαταλελειμμένη για πολλά χρόνια. Ένα ζευγάρι όμως την ερωτεύτηκε και αποφάσισαν να φτιάξουν εκεί το σπίτι των ονείρων τους!

Η κουζίνα κατασκευάστηκε ανακυκλώνοντας το παλιό ξύλο της εκκλησίας.

Διαθέτει 4/5 κρεβατοκάμαρες, 2 μπάνια, 2 εισόδους υποδοχής, 2 κουζίνες, ένα τεράστιο σαλόνι, μεγάλο κήπο και αρκετά εξωτερικά μικρότερα κτίρια.

Τα παράθυρα όπως βλέπετε διατηρήθηκαν παρέχοντας έτσι μια υπέροχη θέα, ενώ τα παιχνιδίσματα του φωτός είναι μαγικά.

Αυτός είναι ένας από τους ξενώνες και όπως βλέπετε είναι αρκετά μεγάλος για να χωράει ένα υπέρδιπλο κρεβάτι και αρκετά έπιπλα.

Αυτή είναι η κυρίως κρεβατοκάμαρα, με το υπέρδιπλο κρεβάτι να έχει πάρει τη θέση του βωμού και 8 υαλογραφίες που μαγεύουν!

Έχετε δει πιο επιβλητικό σαλόνι από αυτό; Και αν ανησυχείτε για το κρύο του χειμώνα, ο χώρος ζεστένεται εύκολα χάρη στα 6 χυτοσιδηρά θερμαντικά σώματα της Βικτωριανής εποχής.

Όλες οι παλιές εκκλησίες είναι κατασκευασμένες με πολύ μαεστρία και φροντίδα. Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν το ζευγάρι δεν αποφάσιζε να την αγοράσει και να την ανακαινίσει; Όλα αυτά θα χάνονταν με το χρόνο.

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση