Έμενε στο ίδιο Δωμάτιο για 2 Χρόνια, αλλά δεν είχε Ιδέα ΤΙ κρύβονταν πίσω από την Συρταριέρα. Μόλις μπήκε στην Μέσα, Πάγωσε!

Μπορεί να ήθελε ένα σετ με lego ή ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι για δώρο γενεθλίων, αλλά το δώρο που έλαβε για τα γενέθλιά του αυτό το αγόρι από την Καλιφόρνια, ξεπερνά κάθε φαντασία. Οι γονείς του, του είχαν ετοιμάσει μια πραγματική έκπληξη…

Υπάρχει ένα μεγάλο μυστικό που κρύβεται πίσω από αυτή την αθώα συρταριέρα. Δύο ολόκληρα χρόνια μετά τη μετακόμισή τους σε αυτό το σπίτι, αποφάσισαν ότι ήρθε ο καιρός να το αποκαλύψουν.

Μια κρυφή πόρτα οδηγούσε σε μια μυστική σοφίτα.

Η σοφίτα βρίσκονταν σε άσχημη κατάσταση αρχικά, αλλά οι γονείς του αγοριού αποκλείεται να την άφηναν έτσι.

Αν ο γιος τους γνώριζε ότι εκεί πίσω κρύβονταν ένα τόσο σκοτεινό και ανατριχιαστικό μέρος, πιθανόν να τρόμαζε.

Θα θέλατε να εξερευνήσετε αυτό το μέρος;

Έναν ολόκληρο χρόνο ανακαίνιζαν το μυστικό δωμάτιο. Το είχαν κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό, μέχρι την ημέρα των γενεθλίων του.
Όταν η μέρα έφτασε και μικρός αντίκρυσε τον καινούργιο του χώρο, έμεινε έκπληκτος!

Το δωμάτιο είχε φώτα, φωτεινά χρώματα στους τοίχους και ένα πανέμορφο παγκόσμιο χάρτη. Ο χώρος μετατράπηκε σε ένα φανταστικό μυστικό δωμάτιο, το οποίο ήταν το τέλειο μέρος για να κρύψει τους θησαυρούς του, να παίξει και να χαλαρώσει.

Κάθε βράδυ ένας από τους γονείς του, του διαβάζει ένα παραμύθι στο μυστικό δωμάτιο…

Συγχαρητήρια σε αυτούς τους καταπληκτικούς γονείς, που μετέτρεψαν μια μουχλιασμένη σοφίτα σε παράδεισο για το παιδί τους!

Credit: Hefty

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση