Το “λιμπίζεται” όλο το TikTok: Ουρές στη Δράμα για το μεγαλύτερο πιτόγυρο της Ελλάδας

Στη Δράμα έχουμε εντοπίσει το μεγαλύτερο σουβλάκι της χώρας και το Διαδίκτυο έχει πάθει φρενίτιδα με το….τρίπιτο πιτόγυρο. Ο κόσμος κάνει ουρές για να δοκιμάσει το μεγαλύτερο πιτόγυρο της Ελλάδας.

Το μεγαλύτερο σουβλάκι στη χώρα

Ένα σουβλάκι , τρία σε ένα στη Δράμα. Τυλιχτό αλλά με τρεις πίτες που κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς. Το μέγεθος και η γεύση το έχουν κάνει θέμα συζήτησης στην πόλη, με τις εικόνες τις τελευταίες μέρες, να ταξιδεύουν από το διαδίκτυο σε ολόκληρη τη χώρα.Οι υπεύθυνοι του σουβλατζίδικου δηλώνουν ικανοποιημένοι και βλέπουν το κατάστημά τους, να γίνεται viral με τη σκέψη που έκαναν πράξη. Παρά τις αυξήσεις το σουβλάκι με πίτα μπαίνει σε χιλιάδες σπίτια κάθε εβδομάδα.Το πιτόγυρο αποτελεί για ορισμένους μια αγαπημένη συνήθεια. Στη Δράμα όπως φαίνεται οι άνθρωποι το έχουν εξελίξει και το έχουν πάει σε άλλα επίπεδα. Μπορούμε να βρούμε γύρο ως «μπουρί», σε σάντουιτς, σε λαγάνα, σε τορτίγια και γενικά σε ό,τι ψωμάκι ή πίτα μπορεί να φανταστεί κανείς. Πλέον μπορούμε να το βρούμε και ανάμεσα σε τρεις ολόκληρες πίτες.Το λεγόμενο και τρίπιτο μπορεί να είναι σπάνιο, είναι όμως αρκετά εντυπωσιακό. Ένα σουβλατζίδικο λοιπόν στη Δράμα αποφάσισε να το κάνει πράξη και μάλιστα το γύρισε σε βίντεο το οποίο στη συνέχεια ανέβασε στο TikTok.

Το εντυπωσιακό βίντεο

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του