Το άγνωστο πένθος και η πρόταση σε ελικόπτερο: Πως είναι σήμερα η Ντέσσυ Κουβελογιάννη – Η πραγματική ηλικία

Υπήρξε για πολλά χρόνια παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών, ο λόγος για την Ντέσσυ Κουβελογιάννη. Η ζωή της, όπως είχε αναφέρει παλαιότερα, ήταν πάντα απλή. Η γνωστή δημοσιογράφος, σήμερα αποφεύγει τις κοινές εμφανίσεις και μεγαλώνει την οικογένεια της.

Το μικρόβιο της δημοσιογραφίας, γεννήθηκε από τον πατέρα της, καθώς είναι κόρη του γνωστού δημοσιογράφου, Ανδρέα Κουβελογιάννη. Ωστόσο, η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν πως το ψώνιο της ήταν να γίνει ηθοποιός.

Ντέσσυ Κουβελογιάννη: Η πραγματική ηλικία της

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Espresso» και της δημοσιογράφου Τεριάννας Παππά, είναι παντρεμένη, από το 1998 και έχει αποκτήσει μαζί του δυο παιδιά, την Αντριάνα – Μικαέλα και τον Γιάννο τα οποία αποτελούν προτεραιότητα για το ζευγάρι.

H γνωστή παρουσιάστρια έχει τον δικό της τρόπο για να γιορτάζει τα γενέθλιά της. Σχετικά με την ηλικία της είχε πει:  Είμαι 69 χρονών… Πέρυσι είχα πει στον κουμπάρο μου θα σβήσω 69 κεράκια και μου λέει «ρε συ δεν θα είναι τούρτα, θα είναι έμενταλ» του λέω «ψάξε και βρες αυτό το νούμερο…»

Όπως είχε δηλώσει το 2016 η Ντέσσυ Κουβελογιάννη και συμπλήρωσε πως πλέον πολλοί μεγαλύτεροί της δηλώνουν μικρότεροι: «Είπα στον εαυτό μου θα σβήνω τα 69 μέχρι να φτάσω σ’ αυτή την ηλικία μετά μόλις τα φτάσω θα κάνω τούμπα… 96! Έβαλα μία φωτογραφία μου από τα γενέθλια με το 69 και βρήκα στο inbox μηνύματα που έγραφαν «έλα ρε… μην το λες να λες ότι είσαι 49» στο μεταξύ δεν είμαι ούτε 49»

Ντέσσυ Κουβελογιάννη: Η γνωριμία με τον σύζυγο της και η πρόταση γάμου σε ελικόπτερο

Για την γνωριμία με τον σύζυγο της είχε πει σχετικά: «Ο Μπάμπης όταν με είδε πρώτη φορά στην τηλεόραση είπε στην μαμά του ότι ήθελε να με παντρευτεί. Κανονική βλάβη. Έχει ρίξει πάρα πολύ κυνηγητό για πάρτη μου.

Μου έκανε πρόταση γάμου σε ένα ελικόπτερο. Μου είχε πει ότι θα έρθουν κάτι φίλοι του από τον στρατό και ότι θα πάμε να τους βρούμε. Μπήκαμε στο ελικόπτερο και μου είπε απαυδισμένος: “ή λες το “ναι” ή σε πετάω από εδώ που είμαστε»

Ντέσσυ Κουβελογιάννη: Η απώλεια που την σημάδεψε

Η αγαπημένη μητέρα της γνωστής παρουσιάστριας, έφυγε από την ζωή βυθίζοντας την στη θλίψη. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από ανάρτησή στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook.

«Στην αρχή ήμουν η κόρη της Τότας… Χρόνια μετά έγινες η μαμά της Ντέσσυς.. οι καυγάδες μας ομηρικοί. Πολλές διαφορές, αλλά περισσότερα τα κοινά χαρακτηριστικά μας.. Το ασύλληπτο μαύρο χιούμορ που κάναμε μεταξύ μας για θέματα που άλλοι τα ξορκίζουν χτυπώντας ξύλο.. Γέλια μέχρι δακρύων.. Μαύρων συνήθως αφού βαριόσουν να ξεβάφεσαι… Κακή συνήθεια.. Μια από τις πολλές..

Βασικά δεν ήθελες να σου λένε τι να κάνεις.. Δεν “έμπαινες” σε κουτάκια.. Ίσως γι’αυτό δε “χωράω” κι εγώ σε κανένα από αυτά.. Ο καθένας μας έχει τα “στεγανά” του.. Εμείς πάλι, συμφωνούσαμε σε πολλά και ίσως παράδοξα, για κάποιους.. Δε δίναμε σημασία στα “έτσι πρέπει να γίνει”…

Δυστυχώς όμως σε κάποια πρέπει να συμβιβαστούμε κι ας μη γίνεται.. .Όπως σήμερα… Εγώ πρέπει να συνηθίσω στην ιδέα πως δε θα ξανατσακωθούμε, δε θα ξαναγελάσουμε, δε θα σου παίρνω τσιγάρα, δε θα ξανακούσω πολιτικές αναλύσεις και τις κλασικές ατάκες σου. Το χειρότερο, δε θα ξαναφωνάξω μαμά, για να ακούσω τη φωνή σου…

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του