Τιτίκα Στασινοπούλου: Η ανήθικη πρόταση στο θέατρο, ο καρκίνος που της χτύπησε την πόρτα και το διαζύγιο που δεν ήρθε ποτέ

Τιτίκα Στασινοπούλου: Μέσα από τους κωμικούς ρόλους της στην τηλεόραση την μάθαμε και την αγαπήσαμε, για την υποκριτική της. Γεννήθηκε το 1950, στην Αθήνα ενώ έχει καταγωγή από Ηλεία και Αρκαδία. Στην Ελλάδα σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Στο  Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ήταν η πρώτη της εμφάνιση, όπου βρέθηκε μετά από πρόσκληση του Σπύρου Ευαγγελάτου, το φθινόπωρο του 1970. Από τότε ξεκίνησε μια μεγάλη διαδρομή σε Θέατρο, Σινεμά, Τηλεόραση. Παίζει, σκηνοθετεί, γράφει

Τιτίκα Στασινοπούλου: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Μία πνευμονία που πέρασε βαριά κατά την εγκυμοσύνη της, την έκανε να αποβάλει,  η οποία σε συνδυασμό με υπερκόπωση την έριξε στο κρεβάτι ούσα έγκυο. Ήταν εκεί στις αρχές της δεκαετίας του 80. Εκείνη μόλις είχε επιστρέψει από χειμερινή-περιοδεία στην Αυστραλία. Αρρώστησε και αναγκάστηκε να πάρει πολύ δυνατές αντιβιώσεις. Οι γιατροί φοβήθηκαν για τερατογένεση λόγω των ουσιών στα φάρμακα και έτσι αποφάσισαν να πάρουν το παιδί.

Από τότε  η ζωή της άλλαξε ριζικά. Η ίδια δεν αποφάσισε να κάνει άλλο παιδί και έδωσε όλη της την προσοχή και αγάπη στον μοναχογιό της ο οποίος πλέον την έκανε και γιαγιά, αλλά δυστυχώς για εκείνη τα εγγόνια της ζουν στο Λονδίνο κι έτσι δεν μπορεί να έχει συχνή επαφή μαζί τους. Από εκεί και έπειτα διάφορες μικρές ατυχίες ήρθαν στην ζωή της με κορυφαία όλων την επέμβαση που αναγκάστηκε να κάνει στις φωνητικές της χορδές και το θαύμα ότι τελικά ξαναμίλησε παρά την σχεδόν βεβαιότητα του γιατρού της τότε ότι δεν θα τα κατάφερνε. Κι αυτό το ξεπέρασε η δυναμική ηθοποιός, έως ότου ήρθε το δραματικό γεγονός της απώλειας του αγαπημένου της συζύγου, του ηθοποιού Γιώργου Παπαζήση που έφυγε πρόωρα λίγα χρόνια πριν.

Με τον σύζυγο της ήταν πολύ δεμένη και τον λάτρευε, σε βαθμό που εκείνη έπεσε σε κατάθλιψη αμέσως μετά με αποτέλεσμα, πολύ σύντομα, μέσα σε μόλις έξι μήνες η απειλή του θανάτου να της χτυπήσει την πόρτα.

Συγκινητικές είναι οι στιγμές της εξιστορώντας τις στιγμές που ακολούθησαν τον χαμό του συζύγου της: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά και δεν τέλειωσε εκεί. Μετά τον Γιώργο είχα προβλήματα εγώ. Βιαζόταν να με πάρει μαζί. Δεν πήγα. Οι εξετάσεις μου λένε ότι είμαι καλά αυτή τη στιγμή. Αυτό που με απασχόλησε περισσότερο από όλα, ήταν αυτό που αντιμετώπιζε το παιδί μου. Έχασε τον πατέρα του και τρεις μήνες κινδύνευε να χάσει τη μάνα του», ανέφερε στο Χάι.

Τιτίκα Στασινοπούλου: Η αποκάλυψη για τους “Δύο Ξένους”

Σε μία από τις συνεντεύξεις της στο Mega στο παρελθόν αποκάλυψε για τους Δύο Ξένους: «Είπα ναι γιατί μου άρεσε το σενάριο, το οικονομικό κομμάτι δεν με ενδιέφερε. Το ρόλο μου ήταν να τον κάνει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούσε. Κάποιοι βασικοί ηθοποιοί δεν ήθελαν να πάει η σειρά σε τρίτη σεζόν. Θα εμφανιζόταν και ο πατέρας της Μαρίνας που θα τον έπαιζε ο Θανάσης Βέγγος».

Τιτίκα Στασινοπούλου: Η ανήθικη πρόταση που είχε δεχθεί

«Είμαι πολύ τσαμπουκάς για να γίνω εγώ θύμα. Όμως το περιβάλλον, δοκίμασε τα δικά του τα νυχάκια. Ήμουν σε ένα θέατρο στο οποίο ο παραγωγός ήταν κι ηθοποιός. Μπήκε μέσα και μου έλεγε α γιατί δεν έχουμε δουλέψει και λέω δεν έτυχε. “Α μου λέει για να τύχει εδώ υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις”. Λέω τι εννοείτε; Μου λέει για δουλέψεις σε αυτό το θέατρο, πρέπει να αφήσεις εδώ το βρακάκι σου. Δεν δουλέψαμε ποτέ μαζί. Είχε οικογένεια, γιο κι είχε κάνει δεσμό με πρωταγωνίστρια κι είχε εμπλακεί σε διάφορα σκάνδαλα» ανέφερε αρχικά, η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του