Θρίαμβος Ζωής: Γυναίκα Γέννησε Υγιέστατο Μωράκι Σε Καταφύγιο Στην Ουκρανία

Θρίαμβος Ζωής: Γυναίκα Γέννησε Υγιέστατο Μωράκι Σε Καταφύγιο Στην Ουκρανία

Έξω να πέφτουν βόμβες και μέσα στο καταφύγιο να γεννιέται ξανά η ζωή. Η σύζυγος του ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Γεβγέν Σάκχοφ, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι εν μέσω πολέμου. Ο θρίαμβος της ζωής. Γιατί η ζωή πάντα θα νικάει. Το φως πάντα θα νικάει το σκοτάδι.

Την περασμένη εβδομάδα ο Γεβγέν Σάκχοφ, παίκτης της ΑΕΚ που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην χώρα μας, δημοσίευσε μια φωτογραφία της εγκυμονούσας γυναίκας του, η οποία στον 9ο μήνα βρισκόταν σε καταφύγιο στην Ουκρανία για να προστατευτεί από τις βόμβες.

Τη Δευτέρα, η νέα μαμά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με τον μπαμπά να μοιράζεται και πάλι στα social media τη χαρά του σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η οικογένειά του γράφοντας «Οι πραγματικοί ήρωες της εποχής μας. Οι ήρωες που δεν σκοτώνουν, αλλά αυτοί που δίνουν ζωή! Σ’ αγαπώ πολύ».

Πλέον η μητέρα και το μωρό της θα αναζητήσουν να παραμείνουν σε ένα όσο το δυνατόν πιο ασφαλές περιβάλλον και το επόμενο διάστημα ενδεχομένως να αναζητήσουν τρόπο διαφυγής από το Κίεβο, προκειμένου να συναντήσουν τον ευτυχή πατέρα στην Αθήνα.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του