Θάνος Πετρέλης | Η τούρτα και οι ευχές στη κόρη του Αγάπη που έγινε 16 ετών

Θάνος Πετρέλης | Η τούρτα και οι ευχές στη κόρη του Αγάπη που έγινε 16 ετών

Πώς ευχήθηκε στην μεγάλη του κόρη του ο Θάνος Πετρέλης για τα γενέθλιά της – Η μεγάλη κόρη του Θάνου Πετρέλη και της Σοφίας Μοσχοπούλου, Αγάπη, έγινε 16 ετών.

Ανήμερα των γενεθλίων της, ο μπαμπάς της θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια.

Δημοσίευσε λοιπόν δύο φωτογραφίες της μεγάλης του κόρης η οποία κρατά την τούρτα με τα κεράκια και χαμογελά στο φακό, γράφοντας: «Happy Birthday my no1 princess Agapi».

Μεταξύ αυτών που έσπευσαν να στείλουν τις δικές τους ευχές στον γνωστό τραγουδιστή για την κόρη του, ήταν ο Χάρης Βαρθακούρης αλλά και ο Νίνο.

Η Αγάπη, είναι η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού και πρωταγωνιστεί συχνά στις αναρτήσεις του γνωστού τραγουδιστή. Η 16 χρονη έχει καστανά μαλλιά και γαλανά μάτια!

Δεν είναι όμως η μόνη που έχει κληρονομήσει από τους γονείς τους αυτό το υπέροχο χρώμα. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, γαλανά μάτια έχουν επίσης και οι αδελφές της Ζένια και Σήλια.

Οι τέσσερις γυναίκες της ζωής του

Ο Θάνος Πετρέλης είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς και σύζυγος. Μιλώντας παλιότερα στην κάμερα της εκομπής MEGA Καλημέρα, είχε πει χαρακτηριστικά:

«Μαζί με την σύζυγο έχω 4 κορίτσια στο σπίτι, με έχουν πασά, δεν έχω παράπονο. Δεν σκέφτομαι από τώρα ότι θα έρθει κάποιος σύντροφος των κοριτσιών, αλλά είναι ότι πιο φυσιολογικό. Έχω πει στις κόρες μου ότι πρέπει να προσέχουν πολύ και να μην ντραπούν να μας αναφέρουν κάτι που ίσως συμβεί».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί περισσότερες φωτογραφίες της οικογένειας Πετρέλη.

Related posts

«Μικρόσωμος θεός»: Ο Νίκος Γκάλης μπαίνει στα σχολικά βιβλία και γίνεται μάθημα για παιδιά

Γιάννης Μαλούχος: Η ηλικία, η καριέρα, ο μυτόγκας ναύτης και ο χαμός του αδελφού του

Ανθή Βούλγαρη: Ο παραδοσιακός γάμος, το πολύωρο χειρουργείο και ο όγκος στο κεφάλι και η στήριξη του συζύγου της