Θάλεια Ματίκα: Ο γάμος με πρωταγωνιστή από τη Γη της Ελιάς, η κουμπαριά με τον Φιλιππίδη και ο λόγος που έκοψαν επαφές

Θάλεια Ματίκα: Η αγαπημένη ηθοποιός είναι μία πολύ όμορφη και ταλαντούχα και μία από τις πιο αναγνωρίσιμες της γενιάς της. Η ίδια έχει παίξει στην τηλεόραση πολλούς πρώτους και δεύτερους ρόλους, αλλά και η πορεία της στο θέατρο είναι μακρά που μάλιστα έχει συνεργαστεί και με τον σύζυγό της.

Θάλεια Ματίκα: Βιογραφικά και προσωπικά στοιχεία

Η όμορφη ηθοποιός είναι ζευγάρι στη ζωή με τον Τάσο Ιορδανίδη. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν πριν από περίπου 13 χρόνια, όταν η Θάλεια Ματίκα ήταν 30 χρονών. Ο Τάσος Ιορδανίδης της τηλεφώνησε και της πρότεινε να συνεργαστούν στις τότε παραγωγές που έκανε ο ίδιος.

«Ήμουν τριάντα όταν γνωριστήκαμε με τον σύζυγό μου, όταν ο Τάσος μου τηλεφώνησε, προτείνοντάς μου, καθώς έκανε από τότε δικές του παραγωγές, να συνεργαστούμε στο «Δάσος» του Μάμετ. Έτσι βρεθήκαμε για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέχρι τότε δεν τον ήξερα τον Τάσο. Είδα, λοιπόν, ένα πάρα πολύ «ωραίο αγόρι που μου είπε πως είναι εικοσιέξι χρονών και κάνει θεατρικές παραγωγές! «Αυτός είναι τρελός» σκέφτηκα «που πάει και μπλέκει! Δεν μπορεί να είναι στα καλά του! Μετά, στην πορεία του χρόνου κατάλαβα τι εστί Τάσος. Ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Θάλεια Ματίκα για τον σύζυγο της.

Θάλεια Ματίκα: Ο γάμος

Στις 15 Δεκεμβρίου του 2011 η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Πειραιά. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου.Μάλιστα ήταν από τους πιο απλούς γάμους αφού οι δύο ηθοποιοί εμφανίστηκαν με casual looks και παντρεύτηκαν παρουσία λίγων και στενών φίλων.

Το 2013 και 2016 αντίστοιχα έφεραν στον κόσμο τα δύο αγγελούδια τους, ολοκληρώνοντας έτσι την προσωπική και οικογενειακή τους ευτυχία.

“Ο συγκεκριμένος χώρος με τις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει δεν έχει-πιστέψτε με-καθόλου ελαστικά ωράρια. Απαιτεί προσήλωση και συνεχές δόσιμο ακόμα και κατά τις στιγμές φαινομενικής ηρεμίας. Παρ’ όλα αυτά είμαστε και οι δύο πάνω απ’ όλα γονείς. Έχουμε πάρει πολύ σοβαρά αυτό τον ρόλο, ο οποίος είναι και ο πιο σημαντικός της ζωής μας”, είχε εξομολογηθεί η Θάλεια Ματίκα για τα παιδιά της.

Θάλεια Ματίκα: Η κουμπαριά με τον Φιλιππίδη

Στον γάμο του ζευγαριού που έγινε σε στενό κύκλο, μάρτυρες ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγος του Ελπίδα. Η Θάλεια Ματίκα ρωτήθηκε για τον ίδιο και για τις καταγγελίες εις βάρος του: «Όταν διαβάζουμε τα βαριά αδικήματα για τα οποία κατηγορείται και όταν υπάρχουν και τόσες κατηγορίες στο ΣΕΗ, εκεί τι σχόλιο να κάνεις; Νομίζω ότι η ιστορία είναι τόσο εμφανής, απλώς επειδή υπάρχει η Δικαιοσύνη και θα πρέπει να αποδοθεί με τον σωστό τρόπο, με τη νομική οδό, περιμένουμε όλοι την εκδίκαση της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη».

Στη συνέχεια, η Θάλεια Ματίκα τόνισε πως τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Τάσος Ιορδανίδης, έχουν διακόψει κάθε επικοινωνία με τον Πέτρο Φιλιππίδη εδώ και 9 χρόνια.«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε έρθει ως μάρτυρας στο δημαρχείο, στον γάμο μας. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε κόψει τους φιλικούς δεσμούς εδώ και πάρα πολλά χρόνια, 9 χρόνια, οπότε δεν είχαμε καμία επικοινωνία. Παρ’ όλα αυτά αρρωστήσαμε γενικότερα, όχι μόνο για τον Πέτρο Φιλιππίδη, για όλα αυτά που βγήκαν στην επιφάνεια και έπληξαν τον χώρο μας και αποκαλύφθηκαν πράγματα που ξεπερνούν κάθε φαντασία», ανέφερε η Θάλεια Ματίκα.

Αναμφίβολα, παραμένει μέχρι και σήμερα γλυκύτατη και αγαπημένη ηθοποιός

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του