Θα μπορούσε να ήταν μοντέλο: Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα έγινε 20 ετών και είναι ίδια η μητέρα της

Η Ειρήνη Σκλήβα, είχε βγει Σταρ Ελλάς το 1996, έχει μία κόρη που είναι πια 20 ετών, ενώ οι φωτογραφίες της νεαρής μαρτυρούν ότι το μήλο έπεσε κάτω απ’ τη μηλιά.

Η Μαριτίνα Χυδήρογλου, όπως λέγεται η κόρη της Ελληνίδας καλλονής πήρε την ομορφιά της μητέρας της, ενώ θα μπορούσε σίγουρα να διαγράψει μία σπουδαία καριέρα στον χώρο της μόδας.

Ειρήνη Σκλήβα: Η κόρη της είναι μια κούκλα

Το 1996 η Ειρήνη Σκλήβα αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς και στη συνέχεια Μις Κόσμος, αποτελώντας την εξαγώγιμη εικόνα της ελληνικής ομορφιάς. Επτά χρόνια μετά από εκείνη την τεράστια επιτυχία, η Ειρήνη Σκλήβα θα βίωνε μια ακόμα μεγαλύτερη χαρά, αυτή της μητρότητας. Το 2003, σε μια εποχή που ήδη όδευε προς το τέλος της διαδρομής της στη μόδα, η Σκλήβα έμεινε έγκυος και γέννησε την κόρη της.

Η Μαριτίνα Χυδήρογλου, παιδί που έκανε η Σκλήβα με τον -ως το 2017- σύζυγό της Νίκο Χυδήρογλου, έχει πράσινα μάτια και μακριά ξανθοκάστανα μαλλιά, με τη μαμά της να το περηφανεύεται στις κατά καιρούς αναρτήσεις της ότι είναι εμφανής η ομοιότητα μεταξύ τους.

Η Μαριτίνα σπουδάζει σε ιδιωτική σχολή πάνω στη Διεθνή Επιχειρηματικότητα και το Μάρκετινγκ, αλλά είναι βέβαιο πως αν αποφασίσει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, θα το πετύχει.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι έχει κλειστό προφίλ στο Instagram, δείγμα του ότι δεν θέλει να αποκτήσει φήμη ως η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα, αλλά να χαράξει τη δική της διαδρομή.

Δείτε φωτογραφίες:

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του