Ταύρος: 4+1 Λόγοι Για Να Κάνεις Σχέση Με Έναν Ταύρο!

Ταύρος: 4+1 Λόγοι Για Να Κάνεις Σχέση Με Έναν Ταύρο!

Είναι ισχυροί, αξιόπιστοι, πρακτικοί, αφοσιωμένοι και σταθεροί. Ποιοι είναι 5 λόγοι για τους οποίους μια σχέση ζωής ή φιλίας με έναν ή μία ταύρο δεν είναι ποτέ λάθος..

Οι άνθρωποι που γεννιούνται από τις 21 Απριλίου μέχρι τις 21 Μαΐου ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου. Είναι ισχυροί, αξιόπιστοι, πρακτικοί, αφοσιωμένοι και σταθεροί. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που συγκροτούν την τέλεια “πλατφόρμα” για έναν αληθινό φίλο και όχι μόνο.

Μοιράζονται την ομπρέλα τους μαζί σας σε μια βροχερή μέρα, θα περπατήσουν μαζί σας ακόμη κι αν δεν είναι στον δρόμο τους για να βεβαιωθούν ότι δεν θα είστε μόνοι. Νοιάζονται για εσάς και δεν θέλουν τίποτα ως αντάλλαγμα παρά να είστε ευτυχισμένοι.

Θα είναι εκεί μέχρι το τέλος

Ένας φίλος που μένει μαζί σας στα καλά και τα άσχημα, είναι ένα σπάνιο άτομο που θα πρέπει να τιμηθεί. Ο Ταύρος σας υποστηρίζει όταν οι καιροί είναι δύσκολοι, με έναν τρόπο που σας επιτρέπει να ανακτήσετε την αίσθηση της ανεξαρτησίας σας.

Έχουν αυτοπεποίθηση

Ο Ταύρος δεν είναι συνήθως υπερβολικά περήφανος ή εγωιστής, αλλά αρκετά ταπεινός. Δεν προσπαθεί να αποδείξει τίποτα σε κανέναν και δεν προσπαθεί να καλύψει τις ατέλειές του. Έχοντας κοντά σας ένα τέτοιο γνήσιο και ειλικρινές πρόσωπο, θα είναι πάντα μια παραγωγική επιρροή.

Συγχωρούν γρήγορα και προχωράνε μπροστά

Αν αδικήσετε έναν Ταύρο, θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να επανορθώσετε. Θα σας συγχωρήσει, αλλά δεν είναι πιθανό να ξεχάσει. Αν συνεχίσετε δε να του φέρεστε άσχημα, απλά θα απομακρυνθεί μέχρι να σας βγάλει τελείως από τη ζωή του. Αν κάτι τον ενοχλεί, θα σας το πει ευθέως.

Ξέρουν τι είναι σημαντικό

Καταλαβαίνει τα σημαντικά στοιχεία σε μια σχέση και τη ζωή. Προτιμά την σαφή, απλή επικοινωνία, είναι καλός ακροατής και μιλα ειλικρινά. Τον απασχολεί η προσωπική ανάπτυξη. Εξετάζει την κατάσταση στο σύνολό της και προσπαθεί να πάρει αποφάσεις που επωφελούν περισσότερους από απλά τον εαυτό τους.

Σας αποδέχεται όπως είστε

Ο Ταύρος αγαπά και σέβεται τον εαυτό του και φέρετε το ίδιο και σε εσάς. Δεν θα σας κρίνει, θα σας ακούσει και θα σας συμβουλέψει.

Credits: Higher Perspective

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του