Τάσος Ιορδανίδης: Ο γάμος με τη Θάλεια Ματίκα, η Γη της ελιάς και η μεγάλη απώλεια κιλών

Τάσος Ιορδανίδης: Ο γνωστός ηθοποιός εκτός από την υποκριτική και τους ρόλους στην τηλεόραση ασχολείται και με την παραγωγή θεατρικών παραστάσεων. Ο ίδιος, είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες ηθοποιούς της γενιάς του και στην προσωπική του ζωή έχει φτιάξει μια όμορφη οικογένεια στο πλευρό της αγαπημένης του Θάλειας Ματίκα.

Τάσος Ιορδανίδης: Λίγα λόγια για εκείνον

Ο Τάσος Ιορδανίδης γεννήθηκε στις 28 Μαΐου του 1982 στον Πειραιά.Σπούδασε στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου
Ασχολείται με την υποκριτική αλλά και με την παραγωγή θεατρικών παραστάσεων.Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει σε αρκετές σειρές, όπως: “Λίτσα.com (2008)”, “Πόσο γλυκά με σκοτώνεις (2006)”, “Ιατρικό απόρρητο (2008)”, “Τύχη Βουνό (2006)”, “Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές (2019)”

Εκτός από τον ρόλο του στη Γη της ελιάς που τον έκανε πολύ αναγνωρίσιμο, έχει παίξει πολύ στο θέατρο αλλά και σε guest εμφανίσεις σε επεισόδια των σειρών “Στο παρά 5 (2005)”, ως προπονητής κολύμβησης, “Το κόκκινο δωμάτιο (2006)”, “Σε είδα… (2008)” κ.α.Έπαιξε στην δραματική, κινηματογραφική ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Αν… (2012)”.Είναι παντρεμένος από τις 15 Δεκεμβρίου του 2011 με την ηθοποιό Θάλεια Ματίκα. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Πειραιά με κουμπάρους τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του Ελπίδα.Την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013, η Θάλεια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Δάνο ενώ τρία χρόνια αργότερα, γεννήθηκε και η κόρη τους, Νάγια.

Τάσος Ιορδανίδης:Η απώλεια των κιλών και η φανερή διαφορά

Ο ίδιος ο Τάσος Ιορδανίδης με μια παλιά του ανάρτηση στο instagram γνωστοποίησε στους φίλους και fans του τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε έναν χρόνο έγινε άλλος άνθρωπος, καθώς κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά.

Μάλιστα, την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα κολλάζ με δυο φωτογραφίες του, μια τωρινή και μία τραβηγμένη έναν χρόνο πριν.

«Ένας χρόνος πριν-Τώρα. Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς» έγραψε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Τάσος Ιορδανίδης: Μιλά για τη Γη της ελιάς

Μιλήστε μας για τη συνεργασία σας στη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς»

Η συνεργασία αυτή είναι εποικοδομητική και με τιμά, με πολύ καλούς συνεργάτες και μια δυνατή ομάδα. Τους εξαιρετικούς παραγωγούς μας, τον Αντρέα Γεωργίου, την Βάνα Δημητρίου και φυσικά τους ιδιαίτερα αξιόλογους συναδέλφους. Εργαζόμαστε σε ένα πολύ όμορφο πλαίσιο, που συναντάμε πολύ σεβασμό στη δουλειά μας. Πολύ ωραίο περιβάλλον, χωρίς καμία τυραννία ή αντίξοες συνθήκες. Πηγαίνουμε καθημερινά στα γυρίσματα πραγματικά με χαρά.

Πώς είναι ο ρόλος του Μάνου Βρεττάκου;

Ο ήρωας της ιστορίας μας είναι στα καλύτερά του μετά από όσα πέρασε . Διάγει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή πλέον. Αγαπά τη Μαρίνα, την Αγγελική. Ζει όμορφες και ήρεμες οικογενειακές στιγμές. Είναι εργασιομανής αλλά προσπαθεί να φέρνει μια ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Θα έρθει όμως μια πολύ μεγάλη ανατροπή στη ζωή του, που θα αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα του. Αυτό θα συμβεί σε περίπου 20 επεισόδια από σήμερα.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του