Τάσος Γιαννόπουλος: Ο αγαπημένος Μάκης, ο λόγος που δεν έχει παίξει ποτέ τον κακό, οι δηλώσεις για τον Γιάννη Μπέζο και Ο ρόλος στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Τάσος Γιαννόπουλος:Τον γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο του Μάκη στη σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί, όπου τον λατρέψαμε. Γεννήθηκε το 1972, στα Εξάρχεια. Παιδί οδοντοτεχνίτη και μαίας, ο Τάσος Γιαννόπουλος αγάπησε από μικρός το σινεμά και τον χορό και τελικά μια μαθηματικός (!) τον έπεισε να μπει στο θέατρο.

Όπως είχε αναφέρει ο κόσμος ακόμη τον αναγνωρίζει και τον φωνάζει στο δρόμο: «Εγώ έχω απεμπλακεί από τον ρόλο, το κοινό όμως όχι. Ο κόσμος στον δρόμο ακόμη και σήμερα με αποκαλεί Μάκη και μάλιστα μου λένε και ατάκες από τη σειρά.

Επίσης, με θυμούνται και από τον ρόλο του Λίνου στη σειρά ”Κλινική περίπτωση”, στην οποία πάλι ήμουν με τον Γιάννη Μπέζο. Όταν έπαιζα στο ”Ευτυχισμένοι μαζί”, τον πρώτο καιρό μάλιστα, όταν περπατούσα στο δρόμο ο κόσμος με κοιτούσε και γελούσε, κι εγώ επειδή δεν το είχα συνηθίσει απορούσα κι αναρωτιόμουν από μέσα μου γιατί γελάνε μόλις με βλέπουν», έχει πει χαρακτηριστικά.

Τάσος Γιαννόπουλος: H άσχημη συμπεριφορά απο σκηνοθέτη

Ο Τάσος Γιαννόπουλος καλεσμένος ήταν στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αναφέρθηκε και στο κίνημα #metoo στην Ελλάδα, τον Πέτρο Φιλιππίδη, και την παλαιότερη αποχώρηση του από παράσταση.

Συγκεκριμένα, για το ελληνικό metoo είπε: «Ήταν σίγουρα ανακουφιστικό να το βγάλουν οι άνθρωποι από μέσα τους και να πουν δημόσια τι τους έχει συμβεί. Πολύ στενάχωρο για την οικογένεια την θεατρική. Περάσαμε πολύ δύσκολα όλοι, ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε. Μέρα με τη μέρα έρχονταν τα γεγονότα με ανθρώπους που έχουμε γνωρίσει και έχουμε συνεργαστεί».

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Τάσος Γιαννόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: «Κάποια περιστατικά τα γνωρίζουμε λίγο ή πολύ στον χώρο ότι έχουν γίνει αλλά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν μου είχε εκμυστηρευτεί κάτι. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μαζί μου ήταν εντάξει και ήταν πολύ καλή η συνεργασία μας. Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία. Το θέμα είναι το τι συνέβη. Τα γεγονότα έχουν σημασία».

Ο γνωστός ηθοποιός συμπλήρωσε: «Διάφορα περιστατικά τα γνώριζα. Όχι πολλά, κάποια. Ένα, δύο πράγματα. Πέσαμε από τα σύννεφα, ναι, όταν βγήκαν όλα αυτά» ενώ  πρόσθεσε: «Έχω δεχθεί και λεκτική βία και άσχημες συμπεριφορές και έχω φύγει από δουλειά λόγω κακής συμπεριφοράς από σκηνοθέτη.»

Τάσος Γιαννόπουλος: Ο λόγος που δεν ήθελε να υποδύεται τον κακό

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, μίλησε για το ρόλο της νέας σειράς που υποδύεται έναν δραματικό ρόλο, χαρακτηριστικά είχε πει: Στο Κάνε Ότι Κοιμάσαι ήθελα να δοκιμάσω ένα δραματικό ρόλο. Η αλήθεια είναι ότι ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Πανταζούδης μου είχε προτείνει να παίξω πάλι δραματική σειρά πριν από μερικά χρόνια και το είχα φοβηθεί.

Αυτή τη φορά όμως, αφού διάβασα πρώτα το εξαιρετικό σενάριο και μίλησα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, κατάλαβα ότι πρέπει να το κάνω. Η σκηνοθεσία, η παραγωγή, η φωτογραφία, οι συνάδελφοι, είναι όλοι εξαιρετικοί, είμαι ευτυχής. Πάω με μεγάλη χαρά σε κάθε γύρισμα. Πίσω από κάθε σκηνή υπάρχει πολλή δουλειά. Είναι διαφορετικός ο κώδικας, διαφέρει πολύ από την κωμωδία. Έχει άλλη αντιμετώπιση, άλλη προετοιμασία.

Μου το λέει και ο κόσμος ότι τους φαίνεται περίεργο που με βλέπουν σε ρόλο κακού. Μια φορά μια κυρία στην ουρά του ταμείου στο σούπερ μάρκετ μου είπε «έλα πέρασε, μη με βρούνε σε κανένα χαντάκι». Έμεινα στην αρχή, δεν κατάλαβα. Ή ένα άλλο παλικάρι με ρώτησε γιατί συμπεριφέρομαι έτσι στον γιο μου.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του