Τάρια Μπούρα: Η καριέρα στο modelling, ο αστραπιαίος γάμος – διαζύγιο με τον Στάθη Ψάλτη, η σημερινή της ζωή και η κούκλα κόρη της

Τάρια Μπούρα: Υπήρξε από τις πιο όμορφες ελληνίδες κοπέλες αλλά από τα πιο διάσημα μοντέλα της δεκαετίας του ΄90, που πέρασε κι από την τηλεόραση. Για ένα διάστημα, ήταν σύζυγος του Στάθη Ψάλτη αλλά ο έγγαμος βίος δεν κράτησε πολύ. Σήμερα παραμένει γοητευτική και εντυπωσιακή, όπως τότε.

Σε μια πρόσφατη της εμφάνιση που βρεθηκε μαζί με τον σύζυγο της Βίκτωρα Μητρόπουλο, να διασκεδάζει με τα τραγούδια του Γιάννη Πάριου,  στο Baraonda Music Hall.

Τάρια Μπούρα: Ο γάμος με τον Στάθη Ψάλτη και το διαζύγιο

Το 1993 το γνωστό μοντέλο, γνωρίζεται με τον ηθοποιό Στάθη Ψάλτη και κάνουν ένα γάμο αστραπή και σύντομα χωρίζουν. Στη συνέχεια, ξεκινά τις εμφανίσεις της στο Πρωινό Καφέ στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και για χρόνια διατηρεί με επιτυχία στην εκπομπή, τη στήλη της μόδας!

Τάρια Μπούρα: H σημερινή της ζωή

Αρκετά χρόνια μετά, γνωρίζει και παντρεύεται τον επιχειρηματία Βίκτωρα Μητρόπουλο, η Τάρια αποφασίζει να αποσυρθεί από τη showbiz και να αφοσιωθεί στο σύζυγο και την κόρη της, η οποία είναι πλέον μια μικρή δεσποινίδα και έχει πάρει την ομορφιά της μαμάς της.

Τα τελευταία χρόνια η ίδια και ο σύζυγος της αποφεύγουν τις εμφανίσεις, και αυτός είναι ο λόγος που απέχει από τα φώτα της διασημότητας.

Τάρια Μπούρα: Η κούκλα κόρη της και η ομοιότητα μεταξύ τους

Το ίδιο όμως ισχύει και για την κούκλα κόρη της, Ραφαέλα, την οποία απέκτησε με τον επιχειρηματία Βίκτωρα Μητρόπουλο. Η 19χρονη σπουδάζει στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ δηλώνει και μοντέλο, σε φωτογραφίσεις και βίντεο κλιπ.

Μάλιστα, πρωταγωνίστησε και στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού του Γιώργου Κακοσαίου, γιου του Γιάννη Πλούταρχο, με τίτλο “Μην της πείτε”, που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2021.

Χωρίς καμία αμφιβολία, η Τάρια συνεχίζει να είναι εντυπωσιακή, γοητευτική και σέξι γυναίκα, όπως και στην δεκαετία του ΄90.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του