Τάμτα: Ο γάμος στα 14, η επιτυχία στην μουσική, η αδυναμία στην κόρη, η σχέση με τον Πάρι Κασιδόκωστα και το minimal σπίτι στα νότια

Τάμτα: Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που έχει συνεχίζει να μας εκπλήσει με τις καλλιτεχνικές της ερμηνείες, γεννήθηκε τον Ιανουαρίου 1981 σε ένα χωριό κοντά στην Τιφλίδα όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Μεγάλωσε με τη μητέρα της (οι γονείς της είχαν πάρει διαζύγιο) και τον μικρότερο ετεροθαλή αδελφό της, Βλαντιμίρ (γενν. 1987). Μάλιστα, πρόσφατα απέκτησε ελληνική ταυτότητα μετά από 23 χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Τάμτα: Ο γάμος σε μικρή ηλικία και τα δύσκολα χρόνια στην Ελλάδα

Τον Απρίλιο του 1995, όταν ήταν μόλις 14 ετών, η Τάμτα παντρεύτηκε με τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο φίλο της και λίγους μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Άννυ. Παράλληλα, συνέχισε τη φοίτηση της σε νυχτερινό σχολείο και έπειτα, με ιδιαίτερα μαθήματα, πέρασε στο Πανεπιστήμιο της Τιφλίδας.

Μετά από έξι χρόνια γάμου, εκείνη ζήτησε διαζύγιο και εγκαταστάθηκε μόνιμα με την κόρη της στην Αθήνα. Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα ήταν δύσκολα και η ίδια βοηθούσε συχνά τη μητέρα της που καθάριζε σπίτια – δείτε εδώ την συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε αναφερόμενη σε όλα αυτά.

Τάμτα: Η μουσική πορεία

Το 2003 και αφότου έμαθε για τις οντισιόν του talent show “Super Idol” έλαβε μέρος, καταφέρνοντας τελικά να φτάσει μέχρι τον τελικό, όπου κέρδισε τη δεύτερη θέση. Την ίδια χρονιά, κυκλοφόρησε μαζί με τον νικητή του παιχνιδιού, Σταύρο Κωνσταντίνου, το CD single “Είσαι το άλλο μου μισό”

Στις αρχές του 2006, κυκλοφόρησε (από τη Minos EMI) το πρώτο της άλμπουμ, με τίτλο “Tαmtα”. Το πρώτο της τραγούδι, με τίτλο “Φταις”, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και ήταν βασισμένο στο Faraway της Gala, σε ελληνικούς στίχους του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου.Βραβεύτηκε, επίσης, ως η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια στα Μουσικά Βραβεία Αρίων ενώ η Audio Visual την επέλεξε ως μία από τις βασικές φωνές στην μεταγλωττισμένη έκδοση της παιδικής ταινίας “Arthur and the minimoys”.

Τον Ιανουάριο του 2007, η ΕΡΤ ανακοίνωσε την συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision, με το τραγούδι “With Love” αλλά τελικά δεν νίκησε. Το 2008, συμμετείχε στην εκστρατεία για την ίδρυση του πρώτου ογκολογικού νοσοκομείου.

Γίνεται η πρέσβειρα της εταιρείας καλλυντικών AVON για την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού για την περίοδο 2009 – 2010 ενώ παράλληλα ξεκινάει μια σειρά ιδιαίτερα επιτυχημένων εμφανίσεων με τον Σάκης Ρουβάς στην Αθήνα και αργότερα στην Θεσσαλονίκη.

Τον Σεπτέμβριο 2010, έκανε μια guest εμφάνιση στην κωμική σειρά του Mega Η πολυκατοικία. Τον Φεβρουάριο του 2011, παρουσίασε μαζί με την Βίκυ Καγιά το πρώτο Fashion Music Project, το οποίο προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 και στο MAD TV.

Τον Απρίλιο του 2016 ήταν κριτής στο μουσικό talent show The X – Factor της Ελλάδας. Τον Απρίλιο του 2017 θα είναι ξανά κριτής στο ίδιο σόου, μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη, τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τον Μπάμπη Στόκα.

Στις 21 Δεκεμβρίου 2018 ανακοινώθηκε από τον κυπριακό ραδιοτηλεοπτικό φορέα ΡΙΚ η εκπροσώπηση της Κύπρου από την Τάμτα, στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2019, με το τραγούδι “Replay”, σε στίχους του Άλεξ Παπακωνσταντίνου. Συμμετείχε αρχικά στον 1ο Ημιτελικό που έγινε στις 14 Μαΐου 2019, λαμβάνοντας την 8η θέση κι έπειτα στον τελικό στις 18 Μαΐου 2019, λαμβάνοντας την 13η θέση.

Τάμτα: Προσωπική ζωή

Από το 2004 και για 6 χρόνια μετά, η Τάμτα είχε δεσμό με τον μουσικό Γρηγόρη Πετράκο ενώ από τα μέσα του 2015 μέχρι σήμερα, έχει σχέση με τον επιχειρηματία Πάρι Κασιδόκωστα.

Τάμτα: Συγκινεί κάθε φορά που μιλά για την κόρη της

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People, η Τάμτα είχε μιλήσει με πολύ γλυκά λόγια για το κοριτσάκι της, την Άννι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Άννυ σπουδάζει, δουλεύει, είναι σχεδόν απόλυτα ανεξάρτητη πλέον. Η ευθύνη της μητέρας πάντα παραμένει, ποτέ δεν φεύγει, αλλά πλέον έχει κι εκείνη πολύ περισσότερες ευθύνες για τον εαυτό της».

Και είχε συμπληρώσει: «Η Άννυ ήταν έτσι από μικρή και όσο μεγαλώνει όντως γίνεται λίγο η μαμά μου. Υπάρχουν μέρες που ξέρει πως έχω πολλή δουλειά και είναι εκείνη που θα με πάρει να δει τι κάνω, αν είναι όλα καλά. Πάντα ήταν προστατευτική και νοιαζόταν».

Τάμτα: Φωτογραφίες από το σπίτι της με τον Πάρι Κασιδόκωστα

Τα τελευταία χρόνια, αποτελούν ένα από τα πιο εναλλακτικά και δημοφιλή ζευγαριά της showbiz. Έχουν ιδιαίτερο στυλ και αυτό φαίνεται και από το σπίτι τους.

Μένουν σε ένα φανταστικό σπίτι, άκρως μοντέρνο και εκκεντρικό, ενώ είναι ξεκάθαρες οι πινελιές που έχει βάλει η τραγουδίστρια, η οποία φημίζεται άλλωστε αυτά τα χρόνια για το στυλ της!

Η ίδια μάλιστα πολλές φορές έχει ποζάρει σε διάφορες γωνίες του σπιτιού τους και έχει μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες, δίνοντας μας μια γεύση για το πως είναι. Όπως έχουμε λοιπόν δει, έχει λευκό ξύλινο πάτωμα, λευκούς τοίχους, αρκετά μοντέρνα καθιστικά, έθνικ ριχτάρια και μαξιλάρια, καθρέφτες και πίνακες ζωγραφικής.

Τάμτα: Η εμφάνιση που έχει σχολιαστεί περισσότερο στην καριέρα της

Αίσθηση έχει προκαλέσει η πρόσφατη φωτογράφιση της Τάμτα. Η εκκεντρική τραγουδίστρια, η οποία φημίζεται για το πολύ ιδιαίτερο στυλ της, αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε ως εξωγήινος, διχάζοντας τους χρήστες των social media.

Οι περισσότεροι πάντως, την… έκραξαν για τα καλά, λέγοντας πως όλο αυτό είναι “τρομακτικό και αηδιαστικό”.

Η Τάμτα φορά στη φωτογράφισή της μια μπεζ ολόσωμη φόρμα με διαφάνεια στην περιοχή της κοιλιάς, όπου είναι ζωγραφισμένο ένα μωρό-εξωγήινος. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρους φακούς επαφής, μακριά τριγωνικά νύχια και σκούρο κραγιόν.

Οι πόζες μοιάζουν βγαλμένες από ταινία τρόμου και δεν ενθουσίασαν, όπως φαίνεται από τα σχόλια στην ανάρτησή της, τους θαυμαστές της.

Μερικά από τα σχόλια στην ανάρτηση της Τάμτα:
-Ρε τη παλεύετε τι είναι αυτά;

-Μου θυμίζει Balenciaga και δεν μου αρέσει καθόλου

-Απλά προσπαθεί να αντιγράψει, κ οχι πετυχημένα, αυτούς που ακολουθεί πράγμα που δεν ξέρω αν θα πρέπει να θεωρηθεί δημιουργικό

-Έχετε ξεφύγει πια..

Δείτε την δημοσίευση

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta)

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του