Τα άλλαξε όλα, άσπρισαν τα μάλλια: Η Μόνικα Μπελούτσι παραμένει κουκλάρα και εντυπωσιακή στα 57 της χρόνια ότι και αν κάνει

Η Μόνικα Μπελούτσι εμφανίστηκε με κάτασπρα μαλλιά και έδειξε πως ότι και αν κάνει ακόμη και στα 57 της χρόνια θα παραμένει πάντα γοητευτική και λαμπερή.

CANNES, FRANCE – MAY 16: Actress Monica Bellucci attends the Don’t Look Back Photocall held at the Palais Des Festivals during the 62nd International Cannes Film Festival on May 16, 2009 in Cannes, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

Μόνικα Μπελούτσι: Λεπτομέρειες για την εμφάνισή της

Το στιλ και η εικόνα της signature, με τα σκούρα καστανά μαλλιά της και τα bodycon φορέματα που αγκαλιάζουν τις καμπύλες της, θα είναι πάντα αξιοζήλευτα. Όλα τα παραπάνω αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την μεσογειακή της ομορφιά.

Η Μόνικα Μπελούτσι έχει πειραματιστεί ελάχιστα με την εμφάνισή της. Κυρίως στα μαλλιά της, είτε κόβοντας αφέλειες, είτε με κοντό φιλαριστό καρέ. Κι αν σας λέγαμε ότι στην τελευταία της εμφάνιση είχε λευκά μαλλιά; Κι όμως έδειχνε και πάλι υπέροχη. Εμφανίστηκε μέσω βίντεο στην τελετή παρουσίασης των υποψηφιοτήτων των ιταλικών κινηματογραφικών βραβείων David di Donatello 2021, όπου τιμήθηκε με ένα βραβείο.

Η Μόνικα Μπελούτσι στο βίντεο ήταν ντυμένη μάγισσα και συγκεκριμένα με το κοστούμι που φορά στην ταινία «La Befana vien di notte» του σκηνοθέτη Paola Landi. Ακόμα όμως και με την ασημένια περούκα, η Bellucci έδειχνε πανέμορφη!

Μ. Μπελούτσι: Ακολουθεί σχετικό βίντεο, με την παρουσία της στα κινηματογραφικά βραβεία

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του