Συγκινημένη η Άντζελα Γκερέκου για τον Βοσκόπουλο: «Είμαι ευγνώμων για αυτή τη σχέση»- Το παράπονο του τραγουδιστή πριν φύγει απ’ τη ζωή

Η διάσημη ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια σε πρόσφατη συνέντευξη της και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον σύζυγο της Τόλη Βοσκόπουλο, καθώς και για το μεγάλο που είχε ο μεγάλος τραγουδιστής λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Το παράπονο του Τόλη Βοσκόπουλου

Ένα παράπονο για το οποίο ο ίδιος δεν ήθελε να μιλήσει. «Τώρα που έχει φύγει από τη ζωή μπορώ να πω ότι, ναι, πληγώθηκε. Πληγώθηκε από τη χώρα του, από την Πολιτεία, από το νομικό μας σύστημα, από το δικαστικό μας σύστημα. Πληγώθηκε από πολλές αδικίες που έγιναν εις βάρος του. Πληγώθηκε από τους δημοσιογράφους, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα δελτία ειδήσεων, τις εκπομπές που γίνονταν και άλλοι σεβάστηκαν αλλά και πολλοί άλλοι δεν σεβάστηκαν τι ήταν ο Τόλης και πόσα είχε δώσει με την ψυχή του στον χώρο του αλλά και στους ανθρώπους.

Ενας άνθρωπος που… τώρα ναι, θα το πω… και εγώ ακόμη δεν το ήξερα αυτό καλά καλά, αλλά όταν έφυγε, συνεχώς έρχονταν άνθρωποι και μου το έλεγαν… ένας άνθρωπος που έδινε σιωπηλά. Βοηθούσε σιωπηλά όποιον είχε ανάγκη, όποιον έχανε το σπίτι του και έβγαινε σε πλειστηριασμό την επόμενη ημέρα, όποιο παιδί είχε πρόβλημα με εξαρτησιογόνες ουσίες. Βοηθούσε, βοηθούσε, βοηθούσε» είπε εμφανώς φορτισμένη και συγκινημένη η Αντζελα Γκερέκου.

«Σε ό,τι αφορά το χρήμα, ενώ ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους, δεν είχε καμία πρακτική σχέση μαζί του. Ηταν κοντά του άνθρωποι που τον αγαπούσαν πραγματικά; Πήγαινε καλά. Ηταν κοντά του άνθρωποι αρνητικοί που ήθελαν να τον εκμεταλλευτούν; Δεν πήγαινε καλά. Οταν λοιπόν είχε ξεσπάσει το θέμα με τα φορολογικά, ήταν δέκα χρόνια πριν στα δικαστήρια.

Η παιδική αφέλεια του Τόλη

Το πώς και το γιατί το έβγαλαν, και ο πολιτικός κόσμος τότε, μέσω των δημοσιογράφων, είχε να λέει ότι ξαφνικά “ο σύζυγος της πολιτικού Άντζελας χρωστάει λεφτά στην Εφορία”… λες και ήταν πρωτοφανές. Αυτό από το 2004 που μου ζήτησαν να κατέβω βουλευτής ήταν το πρώτο πράγμα που είπα. “Εχει φορολογικά δικαστήρια, μήπως ενοχλεί αυτό;”, για να με διαβεβαιώσουν πως όχι. Να το πούμε τώρα, λοιπόν, ήταν η συνέπεια ενός διαζυγίου με άσχημο τρόπο γιατί το έβλεπα και το έζησα κι εγώ κοντά του.

Ηταν και συνέπεια λόγω της αφέλειας και της αγνότητας του Τόλη, που είχε μια παιδική ψυχή σε όλα αυτά και το λέω μετά λόγου γνώσεως αυτό, που υπέγραψε ένα πληρεξούσιο και είπε “διαχειριστείτε το όνομά μου και ό,τι κάνω όπως θέλετε”. Το αποτέλεσμα ήταν πως όλη του η περιουσία κατασχέθηκε από το κράτος» εξήγησε στη συνέχεια η σύζυγος του εμβληματικού τραγουδιστή.

Η ηθοποιός μόλις είδε ένα αφιερωματικό βίντεο για τη ζωή της και τον Τόλη Βοσκόπουλο δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. «Συγγνώμη, ζητώ συγγνώμη. Ήταν πολύ καταλυτική όλη αυτή η εισαγωγή. Αυτό που εγώ καταλαβαίνω και αυτό που εγώ ένιωσα… ήταν για να γίνει η γνωριμία μας. Ήταν για πολύ καλό και ήταν ευλογημένη αυτή η συνάντηση.

Την χρειαζόταν και εκείνος πολύ και τελικά την χρειαζόμουν και γω. Είναι αυτά που λέμε ότι έρχονται από κάπου αλλού, από κάτι πιο μεγάλο από εμάς. Ήταν μια καρμική και μια πολύ ευλογημένη συνάντηση, θεωρώ, σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τη δική του ζωή. Αντίθετα εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν σε ένα σημείο που ήθελα πάρα πολύ να φτάσω επαγγελματικά

Η συγκίνηση της Άντζελας Γκερέκου

Πραγματικά όμως ήταν καταλυτικό και δεν πήρε πολύ χρόνο να καταλάβω και εγώ ότι ήταν μοιραίο με την όμορφη έννοια της λέξης. Σαν μια αποστολή, αν θέλεις, για κάποιο πολύ ιερό και καλό λόγο. Ο Τόλης ξαναγεννήθηκε και μαζί του και ‘γω βίωσα πράγματα που δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Παρά δύο μήνες, ζήσαμε μαζί 25 χρόνια.

25 ολόκληρα χρόνια. Είμαι ευγνώμων για αυτή τη συνάντηση και για αυτή την πορεία παρόλες τις δύσκολες στιγμές, που προέρχονταν πολλές φορές από εξωγενείς παράγοντες και τα γνωρίζετε όλοι γιατί η ζωή του και η ζωή μας ήταν διάφανες. Είμαι ευγνώμων για αυτή τη σχέση. Ένα σχολείο ζωής κοντά σε έναν σπουδαίο άνθρωπο που νομίζω ότι λίγοι γνωρίζουν, πέρα από αυτό που έλαμπε και ήταν ο απόλυτος σταρ και ο μύθος, μέσα βαθιά την ψυχή του».

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του