Στέλλα Ανδρεάδου: Τα μαγευτικά μάτια, ο ΠΑΟΚ, το Alll Star Survivor, η τρομοκρατική επίθεση και η δουλειά ως δασκαλά

Στέλλα Ανδρεάδου: Το All Star Survivor, ξεκινάει και οι παίκτες είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο, καθώς αποχώρησαν στις 3/1 από το αερόδρομιο της Αθήνας. Οι φετίνοι παίκτες που τους έχουμε ξαναδεί στα προηγούμενα παιχνίδια, έρχονται για να μας εντυπωσιάσουν και να αντιμετωπίστουν με τις δυνάμεις τους, ώστε να βγει ένας νικητής. Η Στέλλα Ανδρεάδου, που την είδαμε στο περσινό Survivor, έρχεται αντιμέτωπη με δύσκολους παίκτες, όμως έχει έναν στόχο.. την νίκη! Ποια είναι όμως η διαγωνιζόμενη; Πάμε να την γνωρίσουμε!

Στέλλα Ανδρεάδου: Όσα δεν γνωρίζετε για την παίκτρια του All Star Survivor

Γεννήθηκε το Μάιο του 1991 στη Θεσσαλονίκη. Eίναι απόφοιτη από το τμήμα της Φυσικής Αγωγής. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως καθηγήτρια ειδικής αγωγής στο Μπέρμιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου. Από μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με το μπάσκετ και το χάντμπολ όμως όταν ήταν 11 ετών την κέρδισε το ποδόσφαιρο. Για 10 χρόνια ήταν αρχηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ.

Στα 17 της την επέλεξαν να μπει στην Εθνική Ομάδα, αλλά δεν δέχθηκε την πρόταση διότι ήθελε να αφοσιωθεί στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Έχει λάβει δίπλωμα διαιτησίας ποδοσφαίρου αλλά και ναυαγοσωστικής. Ως λάτρης του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού έχει εργαστεί και ως δημοσιογράφος σε μεγάλη αθλητική εφημερίδα. Στο Survivor ήταν στους Μαχητές. Το πάθος και ο ανταγωνισμός είναι τα δυνατά της «χαρτιά» για να φτάσει μέχρι τον τελικό. Δεν φοβάται τη συμβίωση με τους συμπαίκτες της, αλλά αυτή με τα… ζωύφια του νησιού!

Στέλλα Ανδρεάδου: Η αποκάλυψη για την τρομοκρατική απόπειρα σε σχολείο που δίδασκε

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή Όλα Γκουντ,  αποκάλυψε ένα σοκαριστικό συμβάν που έχει ζήσει, όταν βρισκόταν σε σχολείο και έγινε τρομοκρατική απόπειρα.

H Στέλλα Ανδρεάδου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήμουν στο σχολείο και ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι για lockdwon. Παίρνουμε μηνύματα από την διευθύντρια ότι δεν είναι άσκηση και το σχολείο βρίσκεται σε lockdown. Εκεί καταλάβαμε ότι κάτι έχει συμβεί».

Και συνέχισε: «Ήμασταν τρεις δασκάλες στην τάξη και πέντε παιδάκια. Αρχίσαμε να αγχωνόμαστε και να ανεβαίνουν οι παλμοί. Μπήκανε τρία παιδιά με όπλα μέσα και αυτό κράτησε 20 λεπτά, όπου μας φάνηκε αιώνας. Είχα φοβηθεί πάρα πολύ, οι παλμοί μου δεν σταματούσαν».

Στέλλα Ανδρεάδου: Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του