Στέλιος Χανταμπάκης: Από το ποδόσφαιρο στο modeling, η νίκη στο Nomads, η ευτυχισμένη οικόγενεια και η σημερινή σχέση με τον Ντάνο

Στέλιος Χανταμπάκης: Ένας από τους πιο συζητημένους παίκτες που πέρασαν από το Survivor. Το All Star Survivor, ξεκινάει και οι παίκτες είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο, καθώς αποχώρησαν στις 3/1 από το αερόδρομιο της Αθήνας. Πέρα από το παιχνίδι επιβίωσης, τον έχουμε δει στην θέση του παρουσιαστή αλλά στον ρόλο ως μοντέλο. Ποιος είναι όμως ο διαγωνιζόμενος; Πάμε να μάθουμε περισσότερα γι’αυτόν.

Στέλιος Χανταμπάκης: Όσα δεν γνωρίζετε για τον διαγωνίζομενο

Γεννήθηκε στις 1 Ιανουαρίου του 1986. Έχει καταγωγή από την Κρήτη αλλά μεγάλωσε στο Βόλο. Στην Αθήνα βρέθηκε λόγω της μεταγραφής του στον Πανελευσινιακό. Ο Στέλιος ήθελε να ζήσει στην Αθήνα, να κυνηγήσει τη ζωή. Έμεινε στο Περιστέρι, στο κοτέτσι της γιαγιάς του που μετέτρεψε ο ίδιος σε δώμα. Ξεκίνησε να εργάζεται βράδυ ως μπάρμαν σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας. Το 2006 πήγε φαντάρος. Εκεί αποφάσισε να αφήσει την μπάλα και να ασχοληθεί με το χώρο του μόντελινγκ.
Μια από τις πρώτες του δουλειές ήταν το εξώφυλλο που έκανε στο “Life&Style”με την Έλενα Παπαρίζου. Είναι παντρεμένος με την Όλγα Πηλιάκη και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, αναφερόμενος για το πώς βρέθηκε από την Κρήτη στην Αθήνα όπου και ασχολήθηκε ως μοντέλο είχε πει: «Ο πατέρας μου είναι από την Κρήτη, όπου και για χρόνια ήταν ποδοσφαιριστής. Εγώ γεννήθηκα στον Βόλο. Σε ηλικία τεσσάρων χρόνων μετακομίσαμε οικογενειακώς στην Αθήνα, λόγω μιας μεταγραφής του πατέρα μου, μετά επιστρέψαμε στον Βόλο και λίγο πριν τελειώσω το λύκειο εγώ ήρθα ξανά στην Αθήνα». Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε πως έπαιξε και επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπως ο πατέρας του και μάλιστα στον Πανελευσινιακό. «Έπαιζα ποδόσφαιρο επαγγελματικά. Ήμουν αρκετά καλός, αλλά δεν με ενδιέφερε καθόλου. Το όνειρο μου ήταν να γίνω μοντέλο και να δουλέψω ως μπάρμαν. Παρ’ όλα αυτά, πέρασα σε μια σχολή, εδώ στην Αθήνα φυσικά, στο τμήμα Τεχνολόγος Τροφίμων και Διατροφής»

Στέλιος Χανταμπάκης: Η σημερινή σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο παρουσιαστής είχε συμμετάσχει στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης όπου αρκετές φορές τον είχαμε δει να έρχεται σε ρήξη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Με αφορμή αυτό, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μάθει ποια είναι η σχέση τους σήμερα. Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποκάλυψε πως όσες φορές έχει τύχει να συναντηθούν έχουν μιλήσει χωρίς όμως να έχουν γίνει φίλοι.

Στέλιος Χανταμπάκης:Μετά το Survivor πήγε στο Nomads και βγήκε νικητής

Νικητής βγήκε στον δεύτερο κύκλο του  “Nomads”, που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, ο Στέλιος Χανταμπάκης επέστρεψε στην καθημερινότητά του. Μάλιστα, από την ημέρα που επέστρεψε στην Ελλάδα, φαίνεται να ετοίμαζε το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Ο ίδιος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του στο οποίο το ανακοινώνει. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα εξειδικευμένο κέντρο solarium στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Στέλιος Χανταμπάκης: Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του