Στάθης Σχίζας: Ο νικητής του Survivor, η σχέση με την Παναγιώταρου, η αδυναμία στην κόρη και το προφητικό μήνυμα πριν φύγει

Στάθης Σχίζας: O μεγάλος νικητής του περσινού ριάλιτι επιβίωση, που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός από το κοινό, είναι από τους παίκτες που αναχώρησαν για το All Star Survivor. Το All Star Survivor, ξεκινάει και οι παίκτες είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο, καθώς αποχώρησαν στις 3/1 από το αερόδρομιο της Αθήνας. Επίσης, είναι γνωστός για την σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Ποιός είναι ο νικητής του Survivor; Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα.

Στάθης Σχίζας: Όσα δεν γνωρίζετε για τον διαγωνιζόμενο

Ο νικητής του Survivor, είναι 30 χρονών και γεννημένος στην Αθήνα. Ο αθλητισμός κατέχει μεγάλο κομμάτι στη ζωή του. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και μεγαλώνοντας έπαιξε σε ομάδες Β’ Εθνικής ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Την καρδιά του, όμως, την «κέρδισε» το kick boxing, στο οποίο κατέχει αρκετές διακρίσεις σε εγχώριους αγώνες. Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν μέσα από τις επιχειρήσεις του στο χώρο της εστίασης, κι όχι μόνο.

Έχει μια μικρή κόρη την Αλεξάνδρα. Μπορεί η σχέση με τη μητέρα της κόρη του να έληξε σύντομα, ωστόσο ο Στάθης Σχίζας λατρεύει το παιδί του, κάτι που είχε αποδειχθεί από το έπαθλο επικοινωνίας και το βίντεο της μικρής Αλεξάνδρας: «Μπαμπάκα μου σε βλέπω κάθε βράδυ είσαι ο καλύτερος παίκτης μου λείπεις αλλά να αργήσεις να γυρίσεις σε αγαπάω πάρα πολύ» .

Στάθης Σχίζας: Η αντίδραση της πρώην συντρόφου του για την σχέση του με την Παναγιώταρου

Μετά τον ντόρο που είχε γίνει με την σχέση του παίκτη με την Παναγιώταρου, η πρώην σύντροφος και μητέρα του παιδιού τους, ξέσπασε απαντώντας με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram.

Είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η πρώην σύζυγος του Στάθη Σχίζα. «Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι χωρισμένοι ωστόσο έχουν παιδιά σε ηλικία που και τηλεόραση βλέπουν και έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ! Δυστυχώς δεν σέβεστε την ύπαρξή τους και ανεβάζετε προσωπικές στιγμές τρίτων εν αγνοία τους μάλιστα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην ψυχολογία ενός παιδιού κάτι τέτοιο. Υπάρχουν όρια και υπάρχει και ο σεβασμός στην οικογένεια στην προκειμένη περίπτωση στο παιδί! Μπορείτε να βγάλετε ή να επιβεβαιώσετε μια είδηση, μια σχέση δυο ανθρώπων ή να στηρίξετε έναν άνθρωπο με αξιοπρεπή τρόπο»

Στάθης Σχίζας: To προφητικό μήνυμα πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο

Λίγες ώρες μετά την αναχώρηση των παικτών για τον Άγιο Δομίνικο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει με τον σύντροφό της τον Μάρτιο του 2022, όταν αναχωρούσε για την πρώτη του συμμετοχή στο Survivor.

«Ελπίζω να σε δω σε 4 μήνες και μετά. Φτάσε ως το τέρμα», ανέφερε το… προφητικό μήνυμα, καθώς ο Στάθης Σχίζας κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του περσινού Survivor και την πρώτη θέση του νική.

Στάθης Σχίζας:Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του