Σπαράζει Καρδιές: Λυπημένο Pit Bull Καταλαβαίνει Πως Η Οικογένεια Του Τον Επιστρέφει Στο Καταφύγιο Και Προσκολλάται Πάνω Τους (Pics)

Σπαράζει Καρδιές: Λυπημένο Pit Bull Καταλαβαίνει Πως Η Οικογένεια Του Τον Επιστρέφει Στο Καταφύγιο Και Προσκολλάται Πάνω Τους (Pics)

Το λυπημένο pit bull προσκολλάται στους ιδιοκτήτες του όταν συνειδητοποιεί ότι τον εγκαταλείπουν στο καταφύγιο..

Τα σκυλάκια που έχουν σωθεί από καταφύγιο ή από τους δρόμους είναι τα πιο αγαπητά στον κόσμο. Έπρεπε να αντιμετωπίσουν πραγματικά δύσκολες μέρες και αμέτρητους κινδύνους, οπότε όταν φτάσουν σε ένα σπίτι δεν διστάζουν να δείξουν όλη την αγάπη και την εκτίμηση τους.

Ο Μωυσής είναι ένας γλυκός Pitbull που πίστευε ότι οι λυπημένες μέρες ήταν παρελθόν.

Ο Moses ζει στην πόλη Riverbank της Καλιφόρνια.

Μια οικογένεια του άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού του και αφιερώθηκε μέρα και νύχτα ως το πιο αγαπητό σκυλάκι. Δυστυχώς, όλα τελείωσαν. Η οικογένεια άρχισε να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και έπρεπε να μετακομίσει. Τα κατοικίδια απαγορεύονται εντελώς στο νέο τους σπίτι, οπότε έπρεπε να επιστρέψουν στο καταφύγιο και να αφήσουν τον Μωυσή εκεί ξανά.

«Πώς μετακομίζει κάποιος σε σπίτι όπου δεν δέχεται το κατοικίδιο ζώο του; Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο. Είναι μια πολύ λυπηρή δικαιολογία. ”

Το γλυκό σκυλάκι είναι τόσο αθώο που ποτέ δεν φαντάστηκε ότι οι ιδιοκτήτες του θα το άφηναν εκεί. Αρχικά, απόλαυσε την προφανή επίσκεψη και μύριζε τα πάντα γύρω του. Μετά από λίγα λεπτά αρχίζουν να λένε αντίο και ο φτωχός Μωυσής αυτό που κάνει είναι να προσπαθεί να τους κρατήσει .

“Έχει συναισθήματα. Δεν πρέπει να υιοθετούμε εάν πραγματικά δεν είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε την ευθύνη για αυτούς. ”

Μόλις έφυγαν , πλήγωσαν αφάνταστα την καρδιά του Μωυσή . Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα είχε μάθει να τους αγαπά άνευ όρων. Τους περίμενε μέρα και νύχτα και δεν φάνηκε να καταλαβαίνει τι είχε συμβεί. Εκεί ζήτησε βοήθεια από τη Νάνσυ Κλέιν , εθελοντή καταφυγίου. Ήξερε ότι ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο κουτάβι και ότι η διάθεση του έπεφτε επικίνδυνα χαμηλά.

Ο Μωυσής αρνήθηκε ακόμη και να φάει λόγω θλίψης.

Έπρεπε να τον βοηθήσουν να βρει μια οικογένεια που ήταν πραγματικά πρόθυμη να του δώσει αγάπη για τις υπόλοιπες μέρες του. Η Νανσί αποφάσισε να κάνει εκστρατεία για να διαδώσει την εκνευριστική αυτή ιστορία . Ο Μωυσής είναι ένα pit bull και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει πολλούς ανθρώπους να τον απορρίψουν ή ακόμη και να τον υιοθετήσουν.

Ο Μωυσής λατρεύει να φιλάει και τα πάει υπέροχα με σκύλους, παιδιά και ακόμη και γατάκια.

Η ιστορία του Μωυσή είχε πραγματικό αντίκτυπο στα δίκτυα και έμεινε στο καταφύγιο μόνο για μια εβδομάδα. Τώρα συναντά μια οικογένεια που θα τον φροντίζει ανεξάρτητα από τα σκαμπανεβάσματα που μπορεί να παρουσιάσουν. Μετά από όλα, τα κατοικίδια είναι μέλη της οικογένειάς μας και όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα μπορούν να μας βοηθήσουν με τα φιλιά τους και την ατελείωτη επιθυμία τους να παίξουν .

Δυστυχώς, η περίπτωση του Μωυσή δεν είναι μεμονωμένη. Υπάρχουν εκατοντάδες κουτάβια

Το βίντεο του Moses έχει ήδη προβληθεί πάνω από ένα εκατομμύριο φορές παγκοσμίως. Δυστυχώς, η περίπτωση του Μωυσή δεν είναι μεμονωμένη. Υπάρχουν εκατοντάδες σκυλάκια που είναι θλιμμένα όταν οι ιδιοκτήτες τους αποφασίζουν ότι δεν θα μπορούν πλέον να τα φροντίζουν. Σε πολλές περιπτώσεις, δεν κατάφεραν ποτέ να ανακάμψουν από κάτι τόσο οδυνηρό.

Μην διστάσετε να μοιραστείτε την ιστορία του Μωυσή για να βοηθήσετε στην ευαισθητοποίηση. Το να έχετε ένα κατοικίδιο είναι τεράστια ευθύνη. Δεν θα σταματήσουν ποτέ να μας αγαπούν.

Πηγή: petsworld.gr

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του