Σωτηρία Μπέλλου: Η Άγνωστη Επίθεση Με Βιτριόλι Στον Άνδρα Της, Την Ξυλοκοπούσε Και Την Απατούσε!

Σωτηρία Μπέλλου: Η Άγνωστη Επίθεση Με Βιτριόλι Στον Άνδρα Της, Την Ξυλοκοπούσε Και Την Απατούσε!

Σωτηρία Μπέλλου: Η πρόσφατη ιστορία επίθεσης με βιτριόλι έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Με αφορμή αυτή την επίθεση ας θυμηθούμε μια άγνωστη ίσως στους περισσότερους επίθεση με βιτριόλι με πρωταγωνίστρια την Σωτηρία Μπέλλου.


Το 1938 η Μπέλλου γνώρισε τον Βαγγέλη Τριμούρα, έναν ελεγκτή λεωφορείων που τη φλέρταρε και μετά από λίγους μήνες παντρεύτηκαν.

O γάμος τους ήταν μαρτυρικός για εκείνη. Ο σύζυγός της ξενυχτούσε καθημερινά, έπινε και τη χτυπούσε. Όταν ήταν έγκυος μάλιστα, τη χτύπησε τόσο πολύ, που τελικά απέβαλε. Η Σωτηρία Μπέλλου έκανε υπομονή και δεν έπαιρνε την απόφαση να χωρίσει.

Όταν όμως έμαθε ότι ο σύζυγός της την απατούσεκατά τη διάρκεια ενός καυγά, του έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη φυλακή. Η αρχική ποινή ήταν 3 χρόνια φυλάκιση, αλλά τελικά έμεινε κρατούμενη έξι μήνες. Η φυλακή όμως τη στιγμάτισε για πάντα. Επέστρεψε στο σπίτι της, αλλά πλέον ήταν δακτυλοδεικτούμενη τόσο από την οικογένειά της, όσο και από την τοπική κοινωνία.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του