Σαρώνει τα Βραβεία Κορυφαίας Διάκρισης σε παγκόσμιο επίπεδο για 3η συνεχόμενη χρονιά Ζαχαροπλαστείο των Χανίων

Ζαχαροπολαστείο Παπανικολάκης: Το φημισμένο ζαχαροπλαστείο των Χανίων σαρώνει για ακόμα μία χρονιά στα βραβεία και κάνει περήφανη όλη την Κρήτη. Το ζαχαροπλαστείο Παπανικολάκης βραβεύτηκε από το Trip Advisor με το βραβείο Traveller’s Choice 2022 και για τρίτη συνεχή χρονιά βρίσκεται στις νούμερο 1 θέσεις των ταξιδιωτικών αστεριών για τους ντόπιους αλλά και τους τουρίστες.

Ζαχαροπλαστείο Παπανικολάκης: Το βραβείο από το Trip Advisor

Στην κορυφή των προτιμήσεων από ντόπιους και ξένους επισκέπτες βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ζαχαροπλαστείο Παπανικολάκης, με το TripAdvisor να του απονέμει το Βραβείο “Traveller’s Choice 2022”.

Το TripAdvisor, βοηθά τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν απεριόριστες δυνατότητες για κάθε τους ταξίδι. Με περισσότερες από 500 εκατομμύρια κριτικές και γνώμες που καλύπτουν τη μεγαλύτερη συλλογή ταξιδιωτικών καταχωρίσεων στον κόσμο, το TripAdvisor παρέχει στους ταξιδιώτες τη σοφία του πλήθους για να τους βοηθήσει να αποφασίσουν ποιες επιχειρήσεις να επισκεφθούν.

Μια από αυτές είναι και το ζαχαροπλαστείο Παπανικολάκης, το οποίο βρίσκεται ξανά #1 στην κατάταξη των καλύτερων ζαχαροπλαστείων, καφέ και φαγητού, ανάμεσα από 500+ επιχειρήσεις των Χανίων! Έτσι, σύμφωνα με την πλατφόρμα του TripAdvisor, το αγαπημένο ζαχαροπλαστείο των Χανίων βρίσκεται και στο 10% των καλύτερων ζαχαροπλαστείων στον κόσμο!

Επιπλέον, το ζαχαροπλαστείο Παπανικολάκης, όχι μόνο βραβεύτηκε για τη σταθερή επίτευξη βαθμολογίας «5 στα 5» από τους επισκέπτες, αλλά έχει βάλει πλώρη και για την κατοχύρωση της άκρως τιμητικής αναγνώρισης “Hall of Fame”, που απονέμεται σε επιχειρήσεις ανά τον κόσμο που επί συναπτά έτη λαμβάνουν τα “Traveller’s Choice Awards”.

Ζαχαροπλαστείο Παπανικολάκης: Οι κριτικές της επιχείρισης

Αξίζει να σημειωθεί, πως η επιχείρηση έχει αποσπάσει άριστες βαθμολογίες και κριτικές και στην ιστοσελίδα της Restaurant Guru (μια πλατφόρμα εξειδικευμένη για επιχειρήσεις εστίασης), αλλά και στο Google, κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει την αγάπη και την προτίμηση όλων όσων επισκέπτονται το κατάστημα.

Και οι φετινές διακρίσεις, που προέρχονται ουσιαστικά από τους ίδιους τους επισκέπτες, τα σχόλια και τις βαθμολογίες που έχουν συγκεντρωθεί στις πλατφόρμες, είναι όπως δηλώνουν οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης, Φραγκίσκος και Γιώργος Παπανικολάκης «η επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μιας δυνατής ομάδας, που βάζει ποιότητα, μεράκι και τέχνη στις πιο γλυκές δημιουργίες. Για μία ακόμη φορά, αισθανόμαστε ιδιαιτέρως ευτυχείς και πάνω από όλα, ευχαριστούμε ειλικρινά όλους τους επισκέπτες μας από όλο τον κόσμο, αλλά και τη Χανιώτικη κοινωνία, τον καθένα ξεχωριστά, που αποφάσισαν να μας τιμήσουν και εμπράκτως με την κριτική τους.» Η μεγάλη διάκριση κοινοποιήθηκε μέσω των σελίδων social media της επιχείρησης, με τους ιδιοκτήτες να ευχαριστούν το κοινό για το πιστοποιητικό διάκρισης που τους απονέμεται.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του