Ρυθμική Γυμναστική: Η Φρίκη Μικρών Κοριτσιών Κλαίνε Από Τον Πόνο Κατά Τη διάρκεια Της Προπόνησης

Ρυθμική Γυμναστική: Η Φρίκη Μικρών Κοριτσιών Κλαίνε Από Τον Πόνο Κατά Τη διάρκεια Της Προπόνησης

Ρυθμική Γυμναστική: Ένα απίστευτο βίντεο έρχεται στο φως της επικαιρότητας που δείχνει το απάνθρωπο και σκληρό πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθούν μικρά παιδιά για να ανταπεξέλθουν στην πίεση του πρωταθλητισμού. Δείτε πως γονείς και προπονητές πιέζουν τα παιδιά και καταστρέφουν ουσιαστικά την παιδική τους ηλικία.

Εδώ και λίγες ώρες, στα δημοφιλή του Youtube, μπορούμε να δούμε ένα βίντεο από τις καθημερινές και άκρως βασανιστικές προπονήσεις, μικρών κοριτσιών στην Ρωσία. Οι νεαρές, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι κάτω από 10 ετών, προετοιμάζονται για να γίνουν τα αυριανά αστέρια της ρυθμικής γυμναστικής. Όσο όμως φιλόδοξο και λαμπερό κι αν ακούγεται αυτό, η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.

Οι νεαρές, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι κάτω από 10 ετών, προετοιμάζονται για να γίνουν τα αυριανά αστέρια της ρυθμικής γυμναστικής. Όσο όμως φιλόδοξο και λαμπερό κι αν ακούγεται αυτό, η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.

Πρόσωπα παραμορφωμένα από τον πόνο και δάκρυα που κυλούν ασταμάτητα βρίσκονται στο καθημερινό μενού των προπονήσεων. Τα κορίτσια υποφέρουν αλλά δεν έχουν το δικαίωμα να παραπονεθούν. Υπομένουν στωικά τις αυστηρές οδηγίες των προπονητών, παίρνουν βαθιά ανάσα και εκτελούν τις ασκήσεις τους.

Η χαμένη αθωότητα, όλη σε λίγα λεπτά. Αξίζει άραγε τον κόπο;

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του