Ρούλα Ρέβη:Το ξεκίνημα απο τα χαμηλά,τα οικογενειακά προβλήματα και Η αποκάλυψη πως δεν έχει τελειώσει το σχολείο

Ρούλα Ρέβη: Σε μια σπάνια συνέντευξη της Ρούλα Ρέβη στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα”, η γνωστή φωτογράφος αποκάλυψε για πρώτη φορά κάτι που δεν είχε αναφέρει ποτέ ξανά.

Ρούλα Ρέβη: Τα παιδικά χρόνια και οι δυσκολίες στο σπίτι

Η Ρούλα Ρέβη μίλησε πρώτη φορά για την παιδική της ηλικία και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Η επιτυχημένη φωτογράφος και μητέρα δύο παιδιών αποκάλυψε πως είχε δύσκολα παιδικά χρόνια, με καυγάδες και εντάσεις στην οικογένεια της.

Παρά το γεγονός πως οι γονείς της «κλέφτηκαν» όταν ήταν ακόμα ανήλικοι, η σχέση τους δεν ωρίμασε ποτέ και τα προβλήματα αντί να λύνονται, μεγάλωναν.

Τα οικονομικά προβλήματα και ο χαρακτήρας του πατέρα της την έκαναν μια αντιδραστική έφηβη που αποφάσισε να εγκαταλείψει το σχολείο. «Υπήρχαν καθημερινά καβγάδες και εντάσεις μέσα στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Ρέβη, αποκαλύπτοντας πως δεν έχει τελειώσει το σχολείο, ενώ κάποια στιγμή λόγω της κατάστασης κόντεψε να τρελαθεί.

Ρούλα Ρέβη: «Πήγαινα σχολείο, τους κοιτούσα και έφευγα»

Η Ρούλα Ρέβη αποκάλυψε για πρώτη φορά πως δεν έχει τελειώσει το σχολείο: “Κάποια μέρα μου την έδωσε. Θυμάμαι το κλικ που έγινε στο κεφάλι μου σαν χθες. Του στιλ “τώρα θα σας πάρει όλους ο διάολος… Έκανα ο,τι μου κατέβαινε. Όλα τα αντίθετα πράγματα συνεχώς. Μου την έδωσε και τα παράτησα όλα! Σταμάτησα να διαβάσω, σταμάτησα τα πάντα. Ήμουν 17 χρονών, ξυπνούσα και την ώρα του σχολείου πήγαινα, τους κοιτούσα και έφευγα. Πήγαινα στο Πασαλιμάνι και καθόμουν 6 ώρες. Το σχολείο δεν το τελείωσα και είναι κάτι που λέω για πρώτη φορά. Είμαι πολύ περήφανη που τα κατάφερα στη ζωή μου χωρίς να έχω τελειώσει το σχολείο”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του